Harry Potter a jak ho poznat

Rozhovor s Lucy Lupinovou

Ajoj lidi! Jen na úvod, toto považujte za článek o Harrrym. Díky :)).

1. Jaký je tvůj ní herec?

Jé, ale toto je otázka šitá přímo na mě! xD Orlando Bloom, to je jasné na milion pět set procent! I více! Většinou pokud jsem měla oblíbeného herce nebo herečku, dlouho mi to nevydrželo, ale tento je můj oblíbený již nějak podezřele dlouho! 
 Nuž, tak Orlando ... je prostě Orlando. 
 On je strašně povedený týpek, co rád zkouší nové věci a tak. Po novém je strašně mile vstřelený, totálně moje dvojče. A navíc, na Legolase podle mě nikdo nedívá bez povšimnutí ... 


2. Jaká je tvá ní herečka?

Teda, no toto já nevím. 
 Já se zaměřuji spíše na herce, a ne herečky, tích je asi milion ... no, super je Evana Lynch a Bonnie Wright, a i Emma Watson je super. Prostě, jsou sympatické, a hráli v Harrym Potterovi. 


3. Jaký je tvůj nejneoblíbenější herec?

Vždyť jsem už psala že Orla ... jáj, nejneoblíbenější! xD Tak nejneoblíbenější ... já nevím. Asi takového nemám. Jeden čas jsem nemohla vystát Toma Feltona (a furt ho až tak nemusím xD), ale fakt na prd je ... já nevím. Asi nikdo! xD Ale ten ... jak se jmenuje ... nevím, jaké má pravé jméno, ale přezdívají ho The Rock ... tak ten mi trošku nesedl, no. Prostě je mi nesympatický! 
 A pokud i herečka (všimla jsem si, že o nejneoblíbenější herečce zde není ani slovo), tak ta ... ona ... jakože, Evangeline Lily, no, ale jako sorry, ona je sama o sobě strašně fajn, ale ta taurinu to s prominutím Posrala na celé čáře. Nevím, zda ji role taurinu ještě více nezosunula, já taurinu fakt nestrpím. Hobit mohl být strašně fajn, nebýt jí, tak z toho udělali romantickou telenovelu, nikoli napínavý a mírně strašidelný film.

4. Jaký je tvůj ní seriál?

Z tích Slovak jsou to Tatínkové, moje srdcovka, Horní Dolní a ... aaa ... hm ... Naši! Ano, Naši, to je fakt povedený seriál! A z tích zahraničních jsou to trošku Kobra 11, Knight Rider: Legenda se vrací a více nevím. A o tobě je jistě známo, že jsou to Hry o Trůny a vše kolem nich, však?

Moje reakce: No samozřejmě že Hra o Trůny a Panství Downton, Lucy!

5. Máš domácí mazlíčky?

Jednoho. Fenka zlatého retrívra Angie. Tento rok bude mít devět let. Stará paní to už. 
 Ani si to neuvědomuji, vždyť ona co chvíli umře ... ještě že je taková zdravá, alespoň tak vypadá, ráno, když ji pustím z klece vystartuje jako Usain Bolt, a veselá í vždy jako štěně. Prostě asi nevyrostla ze štěněte. xD Právě kvůli jejím věku se chystám na to, že tu věčně nebude, a po ní bych chtěla nehez ... co to píšu ... xD ... německého ovčáka, černého, Siriuse! xD Ale mamka psa nechce, jedině fenku, prý by nám očurává rybíz ... a já že proč mi podtrhuje Viničky ... až mamka mi "dala facku", i když vlastně leží na gauči a zírá na televizor ... a oco si stříhá nehty. 
 A obrušuje si je, já se normálně bojím, že mě v noci zaškrtí či co. 
Vlkodlak toto ... 
 A nevím vůbec, nač to sem trepem, já jsem už jednou taková ... ale na Revel píšu příspěvky krátké jak lejno ... je vůbec lejno krátké? Ono jel en ploché, ne? Takové kravské ... LUCY, MERLINÁŠA TVÉHO, DRŽ UŽ HUBU! xD

Doufám ....


MOJE Blbý kecy


... děj plus a Čus!

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.