Harry Potter a jak ho poznat

London Speciál aneb Potkala jsem Kita Haringtona

Ahoj lidi, vítám vás u dalšího článku! Tentokrát přímo z Londýna! Rozhodla jsem se vynechat večeři a napsat článek. Jdeme na to!

Přijeli jsme V úterý, asi v jednu hodinu. Bydlíme v hotelu Darlington. Jako první jsme si samozřejmě vybalili. Pak už jsme samozřejmě začali plánovat. Jako první jsme šli na oběd. Miluju fish and chips! Pak už jsme vyrazili na nádraží King's Cross!! Ach, bez tý fronty na obchod 9 3/4 by to bylo lepší:)

A teď už středu!
Jeli jsme na Highclere castle. Už když jsme šli po cestě, začínala jsem brečet. Zuřivě jsem fotila a natáčela, no prostě blázen do Panství Downton ála Highclere castle! No, a pak... Tam stáli!!!! Ano, Allen Leech a Kit Harington. To už jsem to nevydržela a dostala jsem záchvat brečení a poskakování, no prostě blázen! Když jsme Highclere obcházeli, už jsem to nevydržela a zdrhla jsem pro fotku a podpis. Taky jsem zkusila jít do budky a zavolat na 62442:) Neřeknu, co se stalo, kdyby jste to chtěli zkusit.

Aby článek nebyl krátký, dále ještě rozhovor s mámou! 3,2,1, GO!

1. Koho máš nejraději z Game of Thrones?
O: Není to jasný? Jon Snow!

2. Jaký je tvůj nejoblíbenější herec?
O: No, to je těžký. Ale asi... Benedict Cumberbatch.

3. Jaký je tvůj nejoblíbenější seriál a film?
O: Seriál Game of Thrones a film Harry Potter A Letopisy Narnie.

4. Kolik ti je?
O: 39.

5. Proč jsem kurňa Eliška?
O: Nezapomínej na to, že jsi i Tereza, pokud se ti to líbí víc.

6. Máš facebook?
O: Ano, jsem El..........rk.

7. V jakém městě jsi se narodila?
O: Dublin

8. Máš ráda Robba Starka?
O: Jasně! Ale Jon je lepší!


A ještě soutěž!
Napište mi do komentů kam byste se vy chtěli povídat a proč. Nejzajímavější obsah vyberu a výherce vytvořím v Anime Creatoru!

Mějte se krásně, dejte plus a Čus! 

Komentáře

AENK223Love1D(Bradavice)

Chtěla bych se podívat do Londýna a do Dublinu. Take do Doncasteru, Bradfordu, Redditche.... A ještě dvou most v Británii prostě do Británie...A Irska. A proč? Do těch pěti míst, což jsou Doncaster, Bradford, Redditche, Wolverhampton(doufám, že to píšu správně) a do Mullingaru, protože tam se narodilo a žilo mých pět nejoblíbenějších zpěváků, bez kterých nedokážu žít. A do Londýna a Dublinu? Do Londýna, protože je tam spoustu slavných osobností, které bych moc chtěla potkat navíc miluju kulturu a podívat se třeba na Big Ban (Jak se to píše?smajl), nebo na nádraží King's Cross!!! To by bylo naprosto mega! Takže doufám, že jsem to vysvětlila. A cože? Tvoje mamka se narodila v Dublinu!? Wow! Chci taky! smajl tvoje mamka se mi líbí, možná i víc než moje.... Lol, no to asi ne. Super článek! Pasmajl

AENK223Love1DTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.