Stránka nenalezena

Omlouváme se, ale požadovaná stránka se nenalézá na našem serveru.

89%
Hra - Hallowinx Dress Up
Video se načítá

Jedna z víl Winx dostala pozvánku na Halloween, a tak se na něj teď potřebuje pořádně obléknout. Půjde za čarodějnici, jenom ještě neví, jaké přesně šaty nebo topy a sukně si vezme. A nesmí zapomenout ani na čarodějnický klobouk!

 
84%
Hra - Super Barbie From Princess To Rockstar
Video se načítá

Pomozte Barbie s přeměnou ze Super Barbie na klasickou princeznu a Barbie rocku. Pomozte si novým účesem a pěknými šaty.

 
72%
Hra - Debutante Disney Princesses
Video se načítá

Elsa, Merida, Sněhurka a Bella se chystají na svůj debutantský ples. Pomozte jim se na něj co nejlépe připravit. Každá ze čtyř princezen potřebuje nádherné nové šaty a slušivý účes. Můžete jim pomoci módní radou a skvělými nápady. Ujistěte se, že čtyři princezny vypadají úžasně ve hře Debutante Disney Princesses!

 
77%
Hra - Monkey Go Happy Ninjas 2
Video se načítá

Pomozte opičákům vyřešit spousty úkolů a hádanek! Také bude na vás čekat i několik překážek, které budete muset zdolat. Hledejte malé ninja opičky a dostaňte se až na konec cesty.

 
84%
Hra - Fashion Studio Ballerina Dress
Video se načítá

Vytvořte pro baletky nový krásný outfit, aby ho prezentovali během vystoupení v nové hře. Nejdříve si ho nakreslíte a následně pak ušijete a vylepšíte na modelce. Podaří se vám?

 
93%
Hra - Princess Tandem
Video se načítá

I když se to nezdá, tak jaro přichází. A co můžete být na jaře zábavnější, než jít na kolo se svými přáteli? Slunce svítí, ptáci zpívají a vše začíná kvést. Oblečte princezny na jejich tandemové turné!

 
87%
Hra - Little Ninja
Video se načítá

Zahrajte si tuto hru, ve které budete hrát za ninju, který se snaží vypudit armádu z pekel. Budete mít na výběr ze dvou zbraní a teleportu, který vás přenese kamkoli na mapě. Používejte myš k míření, určení úhlu a síly hodu. Zvládnete se probojovat až na konec?

 
86%
Hra - Influencers Fashion Show Adventure

Princezny se rozhodly, že uspořádají svoji vlastní show, ve které se předvedou jako modelky na molu. Každá princezna si vytvoří vlastní účes, makeup a poté se vhodně oblékne. Pomůžeš jim v jejich snažení? Všechny princezny uprav podle nejlepších možností a poté sleduj, jak jejich outfit ohodnotí veřejnost.

 
76%
Hra - Inked Up Tattoo Shop
Video se načítá

Toužíte po svém vlastním tetování? Pak je tato tetovací hra právě pro Vás. Vyberete si dívku, kterou si přejete potetovat a dáte se do práce. Nezapomeňte danou oblast precizně připravit a vydesinfikovat. Vše musí být přesně podle pravidel. Nakonec si vytvořte šablonu Vašeho návrhu a vytetujte ji dotyčné slečně.