Stránka nenalezena

Omlouváme se, ale požadovaná stránka se nenalézá na našem serveru.

89%
Hra - Monster High Sweet Screams Abbey Bominable
Video se načítá

Abbey potřebuje krásné šaty protože bude mít rande se svým přítelem a ten by ji rád vzal na zmrzlinu. Pomozte jí vybrat ten nejlepší outfit.

 
90%
Hra - Cyclomainacs

V této plošinovce musíte projet cílem jako první a po cestě sbírat nejrůznější vylepšení pro váš bicykl. Odemykejte si nové vzhledy kola a vyhrávejte.

 
72%
Hra - Barber Shop Styler
Video se načítá

Zajímá tě, jaké to je být kadeřnicí? Teď si to můžeš vyzkoušet. Zákaznici nejdříve umyješ hlavu, poté ji můžeš ostříhat a podle toho, jak jsi byla v tomto úspěšná, si můžeš koupit barvy na vlasy nebo různé oblečení. Čím více bodů, tím více těchto věcí si koupíš.

 
89%
Hra - Barbie's Fruitilicious Facial
Video se načítá

Barbie dlouho zanedbávala svou tvář a nevypadá nejlépe. Pomůžeš jí, aby byla opět pěkná a mohla vyrazit do ulic? Nakonec jí můžeš vybrat i pěkné oblečení.

 
88%
Hra - Mermaid Mood Swings
Video se načítá

Ve hře Mermaid Mood Swings budeš mít za úkol pomoct malé mořské víle s její náladovostí. Její nálada se mění jako na kole štěstí a tvým úkolem bude ji v každou chvíli doporučit tu správnou aktivitu. Podaří se ti udělat vílu šťastnou?

 
85%
Hra - Boost Buddies

Dostaňte se ke korunce ve všech připravených levelech a vyhněte se přitom všem překážkám, které jsou na vás připraveny. Jaké dokážete udělat nejvyšší skóre?

 
85%
Hra - Monster Shooter Defense

Tato zábavná hra prověří vaši schopnost rychlých reakcí. Vaším úkolem bude čistit herní pole, které se postupně v dráze plní barevnými kuličkami. Dokážete vyčistit celou plochu střílením kuliček na styl "spoj3", než kuličky dojdou k cíli?

 
85%
Hra - Candy Smash

Tato hra je další variací z velmi populární spoj 3 série. Tentokrát však tvary nejsou rozmístěny rovnoměrně v mřížce, ale padají volně dolů. Tvým úkolem bude v daném levelu sesbírat určitý počet tvarů. Na každé kolo máš však omezený počet tahů. Musíš proto dobře rozmýšlet, které tvary posbírat a které ne.

 
95%
Hra - Monkey Go Happy Stage 307
Video se načítá

Dnes je další skvělý den, protože dnes si můžeš zahrát nový díl logické hry Monkey Go Happy. V dnešmím díle na tebe již čeká spousta zajímavých logických úloh, které musíš vyřešit, abys zachránila všech 10 opiček.