Stránka nenalezena

Omlouváme se, ale požadovaná stránka se nenalézá na našem serveru.

78%
Hra - Reverse Makeover
Video se načítá

V této hře nebude vaším úkolem dívka upravit, ale naopak. Musíte ji udělat nepřitažlivé a to tím, že jí budete dávat jíst nezdravou stravu, zničíte její krásný úsměv a vyberete nejhorší šaty ze šatníku. Bude vaše adeptka nejošklivější?

 
72%
Hra - Fashion Studio Safari Girl
Video se načítá

Tiffani získala práci v safari parku, kde se stará o divoká zvířata, k této práci potřebuje nenápadně, ale za to moderní oblečení. Pomůžeš jí s návrhem?

 
87%
Hra - School Flirting Game
Video se načítá

School Flirting Game je zábavná hra, plná flirtu na školní půdě. Zkuste si to také, budete lepší než vaše sokyně? V časovém limitu musíte sbalit co nejvíce fešáků ze školní chodby, podaří se vám to? Zkuste oční kontakt, ten zabírá na každého, ale pozor, ne vždy se budete o svůj cíl pokoušet sami, dokážete to?

 
74%
Hra - Crazy Dentist
Video se načítá

Skvělá hra, ve které si zahrajete na profesionálního zubaře celebrit! Budete se starat o chrup hvězdám, jako je Christiano Ronaldo, Justin Bieber nebo Hannah Montana. Potom, co jim pořádně vyčistíte pusu, odstraníte zubní plak a kaz, můžete jim zuby obarvit nebo přidat nějakou ozdobu.

 
85%
Hra - Doggy Shelter
Video se načítá

Doktor si na kraji města otevřel centrum pro nemocné a týraná zvířata. Několik dní se však o ně nemůže postarat a proto spoléhá na vaší pomoc. Do vašeho centra budou chodit psy, které budou potřebovat koupel, jídlo, zdravotní péči nebo vodu. Co daný pes potřebuje, zjistíte po jeho usazení na křeslo. V bublině nad ním se navíc objeví tyčinka, která se bude plnit zeleně. Pokud se vyplní, pejsek si může vyžádat něco jiného nebo prostě se štěkotem odejde. Každým dnem se úroveň hry bude zvyšovat. Dokážete vést toto centrum a nezklamat doktora?

 
83%
Hra - Disney College Party
Video se načítá

Princezny se mají dnes zúčastnit vysokoškolské oslavy a proto chtějí vypadat krásně. Pomozte jim s výběrem šatů a doplňků, aby byly středem pozornosti.

 
87%
Hra - Ballet Slacking
Video se načítá

Zahrajte si parádní hru, ve které se nesmíte nechat chytit při lumpárnách. Kolem totiž chodí vaše učitelka a snaží se vás chytit. Vy tak musíte lumpárny provádět, když není učitelka nikde poblíž. Tajně budete psát smsky, malovat se, nebo si čistit baleríny.

 
88%
Hra - Betsys Craft Mosaic
Video se načítá

Pro všechny kreativní milovnice výtvarného umění je tady super hra, ve které budete moct vytvořit vlasní mosaiku. První si vyberete z mnoha krásných obrázků předlohu. Pak si zvolíte barvy sklíček, které rozbijete a jednotlivé kousky a můžete začít tvořit. Podle své fantazie můžete vysypat sklíčky jednotlivé části obrázku. K dispozici při tom máte několik možností sypání. Tak si to pořádně užijte :)