eninky svet

Čertik

Img 20200520 174357 by artelynrowejn ddy5ofn-pre.jpgImg 20200520 174357 by artelynrowejn ddy5ofn-pre.jpg

kočky

Mát rádi kočky já mám ráda kočky,psy,veverky,vlky,chipmunky,andulky,myši,lišky,gepardy,levhardy ale to není ovšech,to je o kočkach.Neboli o kocoura kterého máme doma jménuje se Čertík a je náš a je s ním sranda,je i na youtube.a na mích stránkach fandom zvířecí legendy.Čertk je skvělej kocou,dala bych sem obrázek kdybich věděla jak,je černí jako noc.

Vánoce

Určitě jste prožili krásné vánoce tak jako já.Rachejtle,dobroty a tak dále.Ale    škoda že tu není sních,Nim by si za hrál na sněhu,vždyť má snowbord,tak ahoj.

Kdo v Evropě nosí vánoční dárky

Až dnes v podvečer začne Ježíšek roznášet dárky, na Slovensku se do téhož pustí Ježiško a v Budapešti Jézuska. Přestože je jeho jméno jiné, jde stále o stejnou postavu. To v sousedním Německu si trh s vánoční nadílkou rozdělili vánoční muž Weihnachtsmann a obdoba českého Ježíška – Christkind, který nosí dárky také v Rakousku. Zcela jiné poměry ale panují…

Vánoční postavy - Ježíšek

U nás pod stromeček naděluje Ježíšek. Ježíšek byl především jen fikcí, a proto měl i neustále se “roztahující” Santa velkou šanci. Děti potřebují podobu, ztvárnění, zhmotnění toho, v co mají věřit. Proto vyhrával a mnohde i vyhrává právě Santa – milý stařík, který je hlavní postavou velkého množství romantických a krásných filmů a pohádek. O Ježíškovi…

Ježíšek

 V České republice, na Slovensku a také v Maďarsku očekává většina dětí nadílku od Ježíška. Přestože tradice je původem křesťanská, rozšířila se jako prastarý lidový zvyk i mezi nevěřící. Ježíšek se obvykle snáší z nebe na Štědrý den poté, co vyjde první hvězda a započne štědrovečerní večeře. Na…

obrázky

Nevíte jak sem se dají obrázky mě to nejde a zkoušela jsem to.

o morčatech

Nazdar už jsem tu dlouho nebyla,já a Míra máme morčata bílo hnědá je Zuzka a žlutá jako retrivr je Digsie pojmenovaná po kámošce Digsie.Jámam Digsie samořejme a Míra Zuzku.

pinterest

Dlouho jsem nepsala vytvářim obrázky zvířat na pinterestu pinterest.cz Mám spoustu obrázku co se podívat na pinterestu jse  napsano Iveta Vargová tam je najdete tak se klidně podívejte.

Dovolená

Budu na dovoleni,takže tu nebudu,ale jestli bude internet na dovolení na tabletu,mona chvili bych tu byla,ale nevim užiju si prázdniny s rodinou a přátely.Problem je že tam bude Abigail táta,ale něco na tom je dobrý bude dál a dal,chudak Abigail.Nevim kdy odjedu,aš odjedu zjistite to. tak čau.

Daxter

Určite znáte Daxtera vyddro lašičku nebilo by super kdyby jsme ho mohly hrát tady,že.

Nevim

Nevim jak jsem dat obrázky.jak by to šlo,chtěla bych vám ukázat poníky.

Mam Digglies

Už mám dva Digglies,Vodní chobotnici a lesní ježek.No není to skvělé a podívejte se na můj blog Eninka.estranky.cz a Enelka.estranky.cz tak čau.