Eliščin Internetový bloček

Závěrečné a příjmací zkoušky - na slovíčko s Elis

Ahoj

Možná by Vás zajímalo co se semnou stalo....Nic extra závažného. Jen mám před sebou příjmačky a závěrečné zkoušky. A učení strašně moc. Divím se ,že jsem se z toho nezbláznila :D. Vím,že už moc nevyddávám ale čím jste starší tím to máte složitější s časem. Jsem ráda,že alespoň o víkendu můžu sednout k internetu a dělat svoje věci. Musím se naučit do 3 předmětů 3 sešity plus složky s referáty.A věřte mi... NENÍ TO SRANDA. Však to sami zjistíte,až budete končit střední na učilišti nebo jakoukoliv jinou střední. Ne,že bych Vás chtěla strašit nebo tak...To ne jen jsem vám chtěla přiblížit co taková dospělost obnáší,a že to není taková sranda jak si všichni jako malí myslíme. Popravdě vůbec netuším co bude ted s blogem ale momentálně mě čekají velikonoční prázdniny tak mě snad napadne nějaký Velikonoční speciál ale nic neslibuju protože toho mám moc a jsem ráda,že to dávám v klidu (zatím).

Nevím co bych vám ještě řekla....Možná snad jen to aby jste mi drželi palce při tom učení,protože si připadám jak u maturity :D a to ještě nematuruju....No nic. To je asi všechno.

 

Jo a asi se vám dřív nebo pozděj budu ozývat nejspíš z blázince :D .... 

 

U dalšího článku

 

Ahoj 

Komentáře

ela(Zvířata,Youtube,Seriály)

Psychoušek: Já jsem v háji jen slyším slovo závěrečné a slovo zkoušky smajl. A maturity se děsím tuplem.Taky přeji hodně štěstí.
Nějaký tip jak se to všechno naučit? Jsem v koncích smajlsmajl

elaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.