Eliščin Internetový bloček

Už se to zase všechno kazí....

Ahoj

Vítejte u dalšího článku.Dnes se chci vypsat ze všeho co se událo.Nejde o fikci ani o výmysl,jde pouze o smutnou pravdu.


Nedělní poledne:

Vše začalo o Nedělním poledni kdy jsem jako vždy zašla na svůj profil abych zjistila co kde je nového. Tu jsem narazila na profil jedné z mých nejlepších kamarádek...


Velice divné statusy:

Najela jsem na její profil a začala jsem si všímat velice divných statusů. Jedna její kamarádka psala,že ji má hrozně ráda a,že ji bude chybět a že se znali tak kdoví jak dlouho. To jsem ještě brala tak nějak z legrace s tím,že si někdo dělá srandu.Ale pak se na jejím profilu objevil status: Už jsem v nebi se svojí sestřičkou a je mi už báječně. To už jsem se zděsila a začala vypisovat kamarádům,kteří ji znali jestli to četli taky a jestli to chápou.


Kruté potvrzení pravdy:

Většina mi napsala,že mi pomůžou zjistit jestli je to pravda.Tak jsme zjištovali. Tu mi zapípala zpráva od jednoho kamaráda,říkejte mu Petr.Napsal mi,že je to bohužel pravda,že mu to volal kamarád.Já jsem se v tu chvíli tak složila,že to nešlo a měla jsem co dělat abych se uržela a dokázala to potvrdit i ostatním.


Pondělní ráno:

Pondělní ráno moc příjemné nebylo.Ani do školy jsem 2 krát nechtěla ale nic jiného mi nezbylo. Přišla jsem do školy a tam to začalo.Prvně přišla jedna kamarádka,že ji to strašně mrzí.Potom se mi sesypala nejlepší kamarádka a spolužačka a já měla co dělat abych ji uklidnila.A o atmosféře na intru ani nemluvím. Bylo to strašný. Zapálili jsme svíčku,zavzpomínali a šli na pivko :D :(.


Úterní odpoledne . Mikulášská diskotéka

V úterý odpoledne jsme měli diskotéku i s Mikulajdou a vše bylo na kamarádčinu počest. Diskoteka byla v pohodě,ale nejhorší bylo to,že jsme tu kamarádku všude viděli. Bylo to strašný.Museli jsme tancovat aby jsme to nějak zvládli.


Čtvrteční odpoledne - den pohřbu

Ve čtvrtek jsme odešli ze školy ve 12:00 ze školy.Musela jsem vyhrabat černý hadry,nachystat se a jít dolů.

Počkala jsem na ostatní a vjeli jsme. Dokud jsme byli v Brně tak dobrý,ale jak mile jsme vjeli do jejího města tak to na mě padlo. Ale sebrala jsem se...Nejhorší pohled byl na pohřebák a pak když jsem stála u rakve.Ten pohled jen tak nezapomenu i přesto,že už je to skoro měsíc. Pak jsem měla co dělat abych se vůbec udržela když ji po ukončení obřadu odnášeli,takhle prázdná jsem si opravdu ještě v životě nepřišla.

 

 

Víc už neprozradím,možná jen to,že na Štědrý večer mě přepadla taková depka,že jsem měla co dělat abych ji zakryla..I když už je to měsíc pořád to bolí.Ano přiznám se,žárlila jsem na ni,ale to bylo z toho důvodu,že jsem ji měla ráda. Nikdy jsem se s ní nepohádala.Znala jsem ji skoro 3 roky.Od doby co jsem na intr nastoupila a rok s ní byla na pokoji.Mám s ní krásný zážitky,věděla i věci které nikdo neví.Byla jedna z prvních která věděla že mám přítele.Říkala jsem ji skoro všechno. Ne že bych žárlila přímo na ni ale na všechny okolo kdo se s ní bavil.Po tom co jsem o ni přišla jsem si uvědomila spoustu věcí i to,že jsem se někdy chovala jak ten největší blbec. Je mi zle jen z toho že její bývalá spolubydlící mi vzala mojí kamarádku a spolubydlící jen proto,že nechtěla na tom pokoji spávat. Jo ano taky jsem na tom pokoji nechtěla ze začátku být ale měla jsem svoje důvody ale takky jsem po nikom nechtěla aby mě vykopl od kamarádky se kterou si rozumím :(. Moc mě ta její smrt zasáhla ani nevíte jak. Ted už vím,že ten citát je pravdivý.

 

 

Bude mi moc chybět.... 

 

"Někdy si uvědomíme,jak moc máme 

toho druhého rádi,až když ho úplně ztratíme.... 

Komentáře

ela(Zvířata,Youtube,Seriály)

Clawdeen77: Nevím.Zřejmě chtěla informovat její kamarády a vzdálenější rodinu.Je mi z toho zle.Jsem popravdě ráda,že rok 2018 je za mnou.A kamarádka umřela ve spánku...:(

elaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

ela(Zvířata,Youtube,Seriály)

Ano patlám tu páté přes deváté ale přesně takhle se cítím když na toto téma dojde.Nevím proč.Pořád nechápu proč se to muselo stát.Nevím kdy na ni přestanu myslet když půjde o nějakou akci nebo Vánoce nebo cokoliv...Komu se stalo něco podobného,tuší jak mi poslední měsíc asi je...Omlouvám se za hrubky,ale opravdu na to nemám náladu...Jsem ráda,že jsem dokázala splácat tohle

elaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.