Eliščin Internetový bloček

Spletˇ mých myšlenek - Vánoce,škola,malování

Ahoj

Už jsem tady zas xD. Jsou prázdniny a mě přišlo jako dobrý nápad napsat nějaký článek :D.

Rok se blíží ke konci a brzy tu jsou vánoce. Už ted mě napadá jedno jediné téma: Vánoční dárky.

Tohle téma mi leží v žaludku od minulého pátku kdy jsem s kamarádkou řešila co dáme výchově na intru pod stromeček . Nejvíc mi leží v žaludku to,co dám svému oblíbenému zpěvákovi protože s ním mám takový hlubší vztah než jiné fanynky (to pochopí jen ti co mě znají) jsme prostě přátelé. No tak jsem si řekla: Elis,měla by ses konečně dokopat k tomu dárku pro Pavla. (když mě neslyší říkám mu jen jménem :)). Nechci se chlubit,jen prostě je to pro mě trošku víc osobnější. Tak jsem teda začala hledat na netu jak zblázněná a asi jsem našla.

Podle mě by se mu hodil takový deníček aby si tam mohl zapisovat všechny koncerty a pak mu tam přihodím ještě drobnosti. To si myslím že potěší ne?

Další věc co mi leží v žaludku.Jak jsem již psala do síně slávy...Pohřeb Karla Gotta. Od začátku Října jsem na netu nečetla nic jiného než: Karel Gott zemřel. Popravdě,přijet domů z intru zapnout počítač a nečíst každý víkend nadpisy tohohle tipu ...To už je trošku moc.Ne že bych k mistrovi něco měla,to ne ale prostě jsem předpokládala,že mu dali klid alespoň po smrti. Už to bylo přehnané.Nejen že mě to deptalo protože i já jsem přišla o člověka co mi byl blíž,ale úplně jsem měla chut vraždit.Jistě mě chápete.

 

Poslední dobou mě začíná bavit kreslení. Každý víkend nakreslím dva obrázky a chtěla bych se tomu začít věnovat. A zatím mě to baví. Už jsem těch obrázků nakreslila celkem dost. Ale dávat je sem nebudu protože to není úplně perfektní. Už jsem celkem vypilovala kreslení pastelkami a ještě mi zbývá vypilovat kreslení tužkou a vodovkami. Tak mi držte palce.

Jinak jsem momentálně na obchodní škole a ta škola je celkem náročná takže články nebudou vycházet tak jako dřív. Možná budou vycházet o víkendu,možná jen o prázdninách.Tak snad to chápete a nezlobíte se.

 

Na intru začínám s přáteli zkoušet divadelní hru a to je taky celkem zátěž na nervy.Musí se: Sehnat místo kde to budeme hrát,rekvizity,zvukař,osvětlovači,kostýmy ...Atak dále. Je kolem toho spoustu práce.

Do toho máme hrací a čtecí zkoušky. Takže taky celkem zátěž na mozek a na nervy a další důvod proč nebudou vycházet články. Napsat a nacvičit divadlo není tak jednoduché jak si někteří myslí (nenarážím na konkrétního člověka).

 

No myslím ,že jsem toho řekla až moc a zatížila vás svými problémy ,ale potřebovala jsem se vypsat a vykecat. Momentálně mě už nic nenapadá myslím že jsem řekla všechny aktuality co se u mě dějou a děly.

To je asi všechno. Kdyby jste se chtěli na něco zeptat tak se mě ptejte dole v komentářích :).

 

Omlouvám se za pravopisné chyby a udalšího článku...

 

Ahoj 

Komentáře

Layla1Musa2Flóra3VIP(♡ Twilight Games ♡)

Taky hraji divadlo. Vždycky se inspirujeme na základě nějaké knížky, ale scénáře si děláme sami. Musím říct, že je to celkem fuška, na jedné hře jsme dělali 2 roky, ale nakonec to snad vždycky stojí za to.
Ohledně Karla Gotta, taky si myslím, že už by toho mohli nechat, ještě stále se objevují nadpisy typu "Ivana Gottová tohle, Dominika Gottová (myslím, že se tak jmenuje) tamto...
No a s Vánoci by taky nemuseli otravovat ještě před dušičkama.

Layla1Musa2Flóra3To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

ela(Zvířata,Youtube,Seriály)

Layla1Musa2Flóra3: My tu hru vymysleli úplně sami bez předlohy a ted se to ještě jednou musí překopat protože výchova chtěla téma o lásce a my měli samozřejmě vlastní téma no jak jinak smajl.My jsme to ani nestačili dohrát protože jsme se kvůli tomu porafali a to už jsme měli kulisy a místo premiery

elaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.