Eliščin Internetový bloček

Reakce na hráčku Lindas - Co to proboha.....

Ahoj

Normálně bych tuhle reakci nedělala,ale Lindas mě tak trošku vytočila.Napsala mi úplně nesmyslnou zprávu.



Lindas:

Už toho mám vážně dost tak toho nech nejprve komentuješ a potom pomlouváš moje články laskavě toho nech nebo ti dám BAN!



Už se booojííím,ty mi dáš BAN? Ta,která sotva ovládá pravopis? Sama nevíš kam se dávají čárky, a chceš mi dát BAN? Promin,ale napřed se koukni do Pravidel českého pravopisu, a pak mi dávej ten BAN,ano? Takhle to uděláš nejlíp :).



Já jsem ji na to odepsala:

Holčičko,já nikoho nepomlouvám.Jen čistě říkám,co si o článcích myslím.Jedinej kdo nás pomlouvá jsi ty. Víš, proč jsou na HPD komentáře? Jsou tu od toho,aby se lidi mohli do diskuzí zapojovat.Ale,už tě "pomlouvat" nebudu,teda pokud se začneš chovat normálně.




Řekněte,co by jste ji na to odepsali? Čeká,že na ní budu milá nebo co? Měla by si rozmyslet,co bude dávat do síně slávy.Udělá si seznam "hříšníků" a myslí si,že se polepšíme :D. Akorát nám tím podle mého názoru zvedá popularitu.



Také jsem dohledala několik jejich komentářů:

Ahoj před asi 2 hod jsem napsala komentář do sýně slávy: Ahoj nezdá se vám HPD horší a horší? Všichni admini na to kašlou kdybych založila HPD tak to tak určitě nebude ani nevím kdo je zakladatelkou HPD? Ale kdybych ho našla tak mu něco napíšu! A všichni mi začaly nadávat nemá každý svůj názor? Např. Caliopeia mi napsala: Ehem... shrňme si to.
Neumíš pořádně česky, všem neustále nadáváš, jsi protivná, nerespektuješ názory jiných lidí, které se neshodují s tvými.
Víš co všechno stojí za vytvořením článku?
Nápad, příprava, upravování textů, obrázků...
A testy?
Nápad, originální otázky, dobře napsané výsledky.
Takže co by se tvé případné kariéry administrátora stránek týkalo... nope, bez šance.


myslíte že jí něco nemám napsat? Jasně že jí něco napíšu přece se nenechám takhle urážet.


A to tak udělalo i spoustu jiných hráček HPD vidíte jak HPD zhoršujeme někteří si myslí že to všechno zhoršujeme já a 28jenny ale ne všichni ostatní to zhoršují. Tak se zamyslete než tady napíšete komentář.smajlsmajl


Prosím nepište že neumím česky nebo že tam mám chyby!!!


A ještě proč si myslí např. ája 4 nebo Rive že tu jsou trollové vždyť žádní nejsou? A prosím vy 2 nevychované nepište škaredé komentáře a něměly by se psát jenom hezké komentáře?



Eh,proč najednou řešíš,jak je HPD strašné? Podle mě se HPD nezměnilo,ale administrátoři. Bereš si do pusy Casiopeu (napsala jsem tvé jméno dobře?),jen proto,že pouze řekla,jak vidí situaci ona? Příjde ti to normální? Ty raději Casiopee neodepisuj nic :).My se podle tebe shoršujeme jo? No,neřekla bych,spíš se shoršuješ ty.Co se týče poslední věty...Jediná necvychovaná jsi tu ty!



Můj takový názor je,že jsi jen malá nevychovaná,drzá holka a sama ničemu nerozumíš. Kdyby jsi tady byla,tak dlouho jako já,tak víš,že se HPD nezměnilo.Nevím,proč si bereš do úst takové,užasné hráčky,jako je Casiopea? Hm? Ne nechápu.



Tak jo,to už je vážně všechno,už nemám sílu vypisovat další komentáře a zprávy.



U dalšího článku Ahoj.


Komentáře

Butterfly340VIP(Imagination☆)

V něčem s tebou souhlasím, v něčem ne. Podle mě je to prostě malá holka, která se chová tak, jak ostatní. Není zlá, nemyslí to špatně. Jenom ji někteří dopředu odsoudili a ona se brání. Možná by bylo dobré ji něco napsat o chování, třeba by to pomohlo. Lindas se chová tak, jak to vidí u jiných. Víc v tom není...

Butterfly340To se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Lila_LPVIP(ANIME!)

Butterfly340: Lepšie by som to nenapísala. smajl Myslím, že keď to dali na blog, verejne, jej chovanie sa len zhorší.

Lila_LPTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

ela(Zvířata,Youtube,Seriály)

ještěrka 111: Já jsem ten článek psala na rychlo (už to pochopte smajl),já jsem myslela,že na tomto světě nikoho nenajdu,kdo by se choval tak jako se chová Lindas,ale spletla jsem se smajl

elaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Lila_LPVIP(ANIME!)

Za čiarkami sa dáva medzera. Za bodkami sa dáva medzera. Dávaš čiarky tam, kde byť nemusia. V slove ''promiň'' nemáš mäkčeň. Keď už upozorňuješ na pravopis, nezabudni si skontrolovať chyby. Takže si to celkom nedomyslela... smajl

Lila_LPTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

CaliopeiaVIP(Poradna pro holky)

Souhlasím. Lindas je pěkně nevychovaná =D Hezky jsi to napsala, dobře jsi to zkrátila a shrnula všechno podstatné =)
Jinak, moje jméno je Caliopeia a ne Casiopeia, ale jinak to máš dobře =D smajl

CaliopeiaTo se mi líbí +3 To se mi nelíbí

ela(Zvířata,Youtube,Seriály)

Nechtěla jsem to nějakým způsobem dál řešit,ale když mi napsala to co mi napsala,tak mě pořádně vytočila. Dovoluje si na starší jak kdyby byla nějaká superhvězda....

elaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.