Eliščin Internetový bloček

Problémy lidí s brýlemi

Ahoj

Tento článek je určen pro nás - pro lidi s brýlemi.Já sama je nosím a někdy mi jsou spíš překážkou než pomůckou abych dobře viděla :D..No nic jdeme na to. Článek mě napadl když jsem si hrála s brýlemi :D.

 

Neustále špinavé brýle

Já nevím jak to dělám ale neustále je mám špinavé i když si na ně nesahám.Máte to taky tak? Ráno si je vyleštím a večer bych si je mohla vyčistit znovu protože je mám zaplentané a to ani nevím jak.

 

Když si chceme lehnout musíme si je neustále sundávat

Známe to všichni,chceme si dát šlofíčka a tak si jakože lehneme ale pak si uvědomíme,že máme brýle a musíme si je sundat. No koho by to neštvalo.

 

Chození do bazénu

Podobný případ jako u spánku.Chceme jít do bazénu ale máme brýle,takže si je musíme sundat nebo to prostě musíme přežít bez potápění...

 

Když příjdeme domů,brýle jsou zamlžené

Toto se děje většinou v zimě.Jsme celé odpoledne venku,večer příjdeme domů a najednou nic nevidíme.Brýle jsou úplně zamlžené.Takže si je musíme vyčistit anebo čekat až se samy odmlží,což je celkem otrava.

 

Rozbité brýle

Náš nejhorší problém nastává tehdy,když jsou naše brýle rozbité a my nevidíme prakticky vůbec nic (jak kdo).Ti co měli rozbité brýle tak jistě ví o čem mluvím.Musíme bud být bez nich nebo používat náhradní brýle které mají o dost menší dioptrie a to je někdy na zabití.

 

Sluneční brýle

Většina z nás brýlatých by ráda nosila sluneční brýle ale nemůže.Já třeba jsem ten případ. Ráda bych ted v létě nosila sluneční brýle,ale kvůli klasickým brýlím nemůžu. Je tu někdo kdo má stejný problém?

 

 

 

Tak jo,já bych řekla že jsem napsala co nejvíc našich problémů.Pokud vás ještě nějaký napadá tak mi jej napište dolů do komentářů. 

 

 

 Omlouvám se za pravopisné chyby,ale dlouho jsem nepsala takže se do toho znovu dostávám :)

 

Doufám že se vám článek líbil :).

 

U dalšího článku

 

Ahoj 

 

Komentáře

Cácorka(Panic! At The Disco)

Oh wow, asi jsem tu jediná, kdo brýle nemásmajl
No, upřímně, jsem ráda, že je zatím nepotřebuju. Ne, že by mi vadily vzhledově, jen prostě..je to dost nepraktický (pro takový nemotorný motovidlo, jako jsem já xd) moje kamarádka má podobné problémy, jaké jsou tady vypsané

CácorkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

julie kirová(Girl´s Dream)

Jo, tak já si brýle utopila. Respektive ztratila v jezeře smajl Jinak, se vším,co jsi napsala souhlasím, akorát s tím spaním, kolikrát jsem líná si je sundat, tak v nich prostě spím. A s těmi slunečními brýlemi, to mě taky štve. Ráda bych je nosila, ale to bych je musela mít dioptrické a ty jsou znatelně dražší. Což by nebyl takový problém, kdyby tolik peněz nestály i ty normální. smajlsmajl

julie kirováTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

ela(Zvířata,Youtube,Seriály)

julie kirová: Tak ono záleží jak kdo s nimi zachází.Třeba já si je střežím jako kdyby to byl cenný poklad smajl. Samozřejmě ,že i já si s nimi občas lehnu a zapomenu na brýle ale dojde mi to. A právě proto s nimi nelezu do vody a radši si je sundám smajl

elaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Fly(♥For Lover UNDERTALE♥)

Okuliare sa špinia kvôli tomu, že je okolo nás viac baktérii než si uvedomujeme.

Ja napríklad, keď si chcem Ľahnúť, dole si ich nedávam, inak zaspím. Xd Samozrejme ak spať chcem, dole si ich dám, ale problém v tom nevidím.

Ako človek ktorý sa nie moc rád kúpe, musím povedať, že sa nepotápam, ale áno je to otravné. Dole si ich dať nemôžem keďže by som nevidela ani na krok (Mám 7čky) a preto sa bazénom vyhýbam. Všetci sa v nich totiž špliechajú a to je hrozné.

Zamlžené okuliare...jo to je hrozné.

Rozbité brýle som ešte nemala....čož je dosť zázrak, keďže som spadla z bicykla a zdrbala sa tak, že som si zlomila dospelý zub, dokazila bicykel a týždeň som musela byť doma a tri dni jesť len cez slámku. Ale brýle boli v poriadku. Xd Ale jo, ani keď si vymieňaš sklá, je to hrozné.

Slnečné brýle...napríklad mne slnečné netreba. Proste ich nepoužívam, akosi mi slnko nevadí. Ale dajú sa kúpiť rámy na ktoré máš magnetické slnečné okuliare (Tie mám teraz ja) Alebo si necháš urobiť dioptrické slnečné. No, to je drahšie. Xd

Dúfam, že som s tým posledným pomohla.

FlyTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Fly(♥For Lover UNDERTALE♥)

ela: Jo, ja rozumiem. Aj tie moje sú dosť drahé. Veď mať 7čky sklá...to vidíš ostro len do vzdialenosti dlane. K tomu mám na jedno oku cylinder. Takže za sklá to je tak 80-90 eur ( 2 073,12- 2 332,26 kč) a k tomu tieto rámy sú desne drahé, lebo sú so slnečními a tie tiež stály okolo tých 70. Asi...neviem. Proste je to drahé, ale oni sa brýle nezničia keď si s nimi len tak ľahneš na postel, len tak oddýchnuť.

FlyTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Butterfly340VIP(Imagination☆)

Já si brýle čistím asi 10 denně a to je mívám většinou jen pár hodinsmajl Se mi na ně až nepochopitelně lepí prach...
A sluneční brýle mít taky nemůžu. Sice nemám tolik dioptrií, abych neviděla, ale nejsem s nimi schopná rozlišovat vzdálenosti a je mi z nich špatně, takže tak.

Butterfly340To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Butterfly340VIP(Imagination☆)

ela: Já třeba na pravý oko bez brýlí vidím v pohodě. Mám tam jen čtvrtku. Ale na to levý vidím strašně rozmazaně. Prý mám jen 1 dioptrii, ale bez brýlí nepřečtu nic, co je ode mě víc jak 2 metry. A připadá mi, že je to horší, protože si to oko zvyklí na brýle a tak se ani nesnaží ostřit.

Butterfly340To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

ela(Zvířata,Youtube,Seriály)

Omlouvám se ale obrázky momentálně nebudou protože nejsem doma a tady ta wifi je celkem dost stupidní,takže obrázky budou až se vrátím. Jsem upřímně ráda,že jsem stihla vydat ten článek...

elaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.