Eliščin Internetový bloček

Hádka v síni slávy - mé vyjádření

Ahoj

Jistě jste si četli tu hádku,která zvnikla v síni slávy.Kde jsem pouze vyjádřila svůj názor,možná byl trošičku přehnanej,ale ela si prostě nemohla pomoct.Válka však začala kdy se modní návrhářka začala navážet do mých oblíbených věcí.Víte,já jsem tip člověka,který prostě nesnese to,když se naváží do mých oblíbených věcí.Modní návrhářka tomu však nasadila korunu,když si na mě pozvala maminku.To už bylo,přes čáru. Maminka se na mě hned začala pouštět slohovkama,a prostě psát podle mého úplně zbytečný věci. Já jsem se jen vyjádřila,pod komentář její dcery, měly počítat,s tím,že všechny reakce pozitivní nebudou,když příjdou na HPD nebo jakou koliv stránku.Také museli jistě,počítat s tím,že tu budou daleko starší slečny,které budou mít na věc odlišný názor.A víte,co byl ještě největší gol? Když mi maminka řekla,že se nemám vyjadřovat pod komentáře její dcery :D,to si jako opravdu myslí,že já poslechnu někoho,kdo sedí za dalším počítačem? Jako větší koruna tomu být nasazena ani nemohla.Pokud Modní návrhářka nechce,aby tu vznikali konflikty,tak at nepíše vulgární slova jako je bu******t na dětský portál,jsou tu daleko mladší slečny a nechci aby se učili nová slova. 

 

To je všechno. Je to pouze mé vyjádření,a myslím,že s tím budou souhlasit i ostatní účastníci,války.Nechtěla jsem tuhle hádku rozpoutávat,ani reagovat,ale prostě,jsem se k tomu chtěla vyjádřit.Nemám potřebu si hledat jiný portál pro starší,když chci zůstat tady na HPD.Už to dál nechci rozmazávat,jen jsem se k tomu chtěla vyjádřit,takhle to prostě vidím já a nechci aby se to dál řešilo.

 Děkuji,že jsem se mohla vyjádřit.

 

U dalšího článku ahoj. 

Komentáře

Butterfly340VIP(Imagination☆)

Wowsmajl

U tohohle jsem teda nebyla, ale asi je to dobře. Vyjadřovat se k tomu nebudu, protože jsem u toho nebyla a navíc bych i tak musela být sprostá... Ale stojím na tvé straně. Holka, která si pozve k řešení hádek maminku je kráva.

Butterfly340To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

toralei8

Bůhví, jestli to vůbec byla její máma. Třeba si pozvala starší kamarádku nebo ségru, aby to vypadalo ''dospěle'' (jako že to píše dospělý)smajl
A já nevím, no. Asi je hloupá. Když je jí 12, měla by tyhle konflikty kvůli ničemu umět uzavřít sama, a ne si zvát maminku a schovávat se jí pod sukni. Možná si i ten věk vymyslela, protože na 12 se fakt nechovásmajl

toralei8To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

ela(Zvířata,Youtube,Seriály)

toralei8: Jako,jestli má se mnou problém,tak je to její věc.Já jsem se vyjádřila a už se k tomu vracet nehodlám.Kdo ví,i když mezi jejím příspěvkem a příspěvkem "dospělé osoby" byl nějaký rozdil.

elaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

julie kirová(Girl´s Dream)

jako vážně? je to hrozně přehnané (nemyslím tvůj názor elo, ty jsi měla ten správný názor) pokud je této slečně 12, a zavolala si svojí maminku, která píše takové slohovky, řekla bych tedy že je to pěkně trapné. kolik jí doopravdy je? co si o sobě myslí? že je borec světa nebo co že tady uráží ostatní lidi?

julie kirováTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

julie kirová(Girl´s Dream)

julie kirová: pokud je jí 12, nevzala by si na pomoc maminku. já jsem o 2 roky mladší, a tohle bych neudělala protože pokud je jí 12 tak to nemůže být pravda protože nám ted jasně dokázala že její inteligence dosahuje max. 8 let. A pokud toto MN čte, příště už doufám že se srovná.

julie kirováTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

peanut(MIJUJEME PONÍKY a KONÍKY)

Do tý války jsem se původně chtěla zapojit, ale většina lidí tam napsala stejný názor jako jsem měla já ( Caliopela, Ela...). A i když se tam zapojila i maminka Módní návrhářky, tak jsem se upřímně rozesmálasmajl. Já vím, na té situaci nebylo nic k smíchu, ale když to tak vezmete s nadhledem.......

Situace na hpd:
1)reklama (ať si každý říká, co chce)
2) vtipné upozornění na reklamu
3) hádka se spoustami narážek, které zde nebudu psát
4)přichází rodič se slohovkami -to by mě zajímalo, kolik je DOOPRAVDY Módní návrhářce, když to nedokázala vyřešit sama, protože v údajných 12 , bych si sem nikdy nepozvala rodiče (pokud bych nenarazila na pedofila, nosmajl)
5) omluvy, názory.....

Přečtěte si to znova a berte to s nadhledemsmajl. Třeba někdo pochopí, jak jsem to myslela xD

peanutTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

SagkaVIP(Girl´s Dream)

Taky napíšu, co si o tom myslím.

Jestli je Módní návrhářce doopravdy 12 let, chová se jako malé děcko. Vůči třeba Locice11, která je stejně stará, tak Locika píše normální články i komentáře. Chápu, že každý někdy začínal, takže třeba ještě neví, jak vypadá článek. Absolutně jsem nepochopila, proč na tvůj komentář, že si dělá reklamu, napsala, že ty děláš reklamu na střední školu, či co, vůbec netuším, co to s tím mělo společného. A pak to začala přehánět, pletla pod její komentář jako reakce na tvůj věci, které nemají nic společného s tím jejím původním.

Jak jsi psala, vrchol tomu nasadila maminka. Tak pokud je její dvanáctiletá dcera tak neschopná, ať si nesedá k počítači a nepíše na HPD ****** (domyslete si). Na komentář Módní návrhářky může reagovat kdokoli, od toho tam to tlačítko Reagovat je, a nějaká maminka nemá nikomu co rozkazovat, co může a co nemůže. Naopak by se měla nad svou dcerou zamyslet, když vám tam všem nadávala a ne ji obhajovat. No jo, jaká matka, taková dcera. Místo toho, aby maminka M.n. vyprávěla své dceři o zaměření Pavla Vítka, by jí mohla říct, jak vypadá správný článek (pokud to ovšem ví). Jenomže maminka miluje svou dceru nadevše a je to pro ni nejdokonalejší tvor, že jí prostě neřekne, když se jí něco nepovede, nebo to, jak vám M.n. nadávala, že to od ní bylo hnusné.

No nic, zvedá se mi z toho žaludek, jen co to píšu, že existují tak vypatlaní lidé. Je mi líto, že ti to zkazilo konec narozenin, ale dál to řešit nechci.

P.s.: Věděla jsem, že to nenecháš jen tak být a uděláš reakce. smajl

SagkaTo se mi líbí +3 To se mi nelíbí

BellavillaVIP(HPD časopis)

No já jsem to tam už napsala.smajl No jako vzhledem k tomu, že není oprávněná urážet někoho koho ani nezná ( ani toho koho zná!) a jeho koníčky, trochu to přehnala. Je možný, že to teď čte a tak ale pokud se Vám všem do hádky zapojených neomluvila doteď, má všechny mé nesympatie vůči ní. MUSELA si přece uvědomovat, že to přehnala a MĚLA SI UVĚDOMIT, ŽE UDĚLALA CHYBU, ZA KTEROU SE MÁ OMLUVITsmajlsmajlsmajl

BellavillaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.