Eliščin Internetový bloček

Book tag - Všude samý Indiani?

Ahoj

Po 100 letech tu mám pro Vás další článek...Tenotkrát to bude - BOOKTAG :D (Jop). No ale už dost keců a můžeme jít na to :D (Ano ano ele zase hrabe)!

 

 


1. Máš oblíbené místo na čtení?

Nemám,ale nejradši čtu ve svém oblíbeném křesle přezdívaném Ozzák.Je celé černé a podobá se Ozzákovu křeslu :D. 

 

 

2.Záložka nebo náhodný kus papíru? 

Většinou používám záložku,nebo něco hodně podobné záložce třeba nějakou vstupenku z divadla nebo z nějaké ho hradu či zámku :).

 

 

 

3.Můžeš přestat číst kdekoliv chceš nebo musíš dojít ke konci kapitoly,na konec stránky a podobně? 

 Asi na konec stránky,nebo na tu určenou stránku v knížce kde jsem si určila,že v ten den skončím :). Chápete jak to myslím ne?

 

 

4.Jíš nebo piješ při čtení? 

 Já jim něco furt,takže je úplně jedno jestli u toho čtu nebo dělám stojky :D :D.Ano jim i piju u čtení.

 


5.Kniha nebo čtečka?

Řeknu to na rovinu....Kniha.Jsem pro knížky :)



6.Co ty a audio knihy?

Jo občas si něco poslechnu,zrovinka ted jsem si oblíbila Vinnetua a Máyovky tak se mi audioknihy hodí.



7.Tři nejoblíbenější knihy?

No tak třeba Vinnetou,Pouští -  Karel May a třetí? Možná tak deník Mimonky :D :D



8.Proč obvykle čteš?

Hele momentálně čtu Karla Máye z toho důvodu,že mě to baví ale kdyby mi to někdo podstrčil pod nos s tím ,že se jedná o povinou četbu do školy,tak se na to dotyčnýmu vykašlu rovnou,a radši kouknu na film.Většinou čtu protože mě to bud baví a nebo vidím nějaký film a čirou náhodou mě to zaujme na tolik,že jsi to musím i přečíst.:D :D 



9. Kdyby sis mohla vybrat jednu knihu, kterou bys mohla přivést do reality, jaká by do byla?

Vinnetou :nebo zmíněná kniha od Karla Maye - Pouští.Byla by docela sranda si pokecat s Vinnetouem,Inču -čunou nebo Old Sheterhendem :D.Nebo Karou ben Nemsím :D




 Tak jo to by bylo všehno :D u dalšího článku...


Ahoj


A ted něco pro pobavení :D




Já osobně jsem proti dělání parodii z takových to filmů,ale toto mě doslova dostalo :D :D 

Komentáře

Naty a KájaVIP(Fazole)

1-odpověď, "nějaké ho hradu"? Spíš "nějakého hradu". Za jakoukoliv interpunkcí je mezera, veř mi, bez ní to vypadá hrozně. 4-odpověď, lepší by tam bylo "jím i piju u čtení." 7-odpověď, "pod strčil" není správně, je to podstrčil + bych napsala "dotyčnému", jsou slova, u kterých se dá nespisovnost v pořádku přejít, ale především v psané podobě vypadají podobné výrazy přinejmenším podivně + "anebo" vypadá lépe, než "a nebo" + a to je snad nejhorší, "jsi" v souvislosti "si musím", tady v tomto případě mi to rve oči, uši i prsty na myši. 9-otázka, nejsem si jistá, jestli by v tomto případě nebylo lepší spíše "převést", to už si rozhodni sama, co se ti tam líbí víc. Poslední věta, pravděpodobně se jedná o překlep, ale mělo by tam být "parodií", máš tam "parodii". Teď k samotnému názvu. Někdo by to mohl považovat opět za spisovnost, ale jelikož samý zní stejně jako samí, nevidím důvod tam nedat měkké i, jako mladí indiáni. Prosím, že jsi nenapsala "výdejka" jako videa? Mohlo se jednat o překlep, každopádně ať tak, či onak, dávej si na podobné hrubky pozor, tohle bylo opravdu nechutné.

Článek sám o sobě je hodně krátký. Otázek jsi dostala opravdu hodně. Buď odpovídej trochu obsáhleji, což pravda není zrovna snadné, anebo zkrátka odpověz na všechny otázky. Chápu, že máš školu a tak, ale odpovědět na pár otázek přeci netrvá tak dlouho. Příště tomu věnuj více času, lidé se nebudou zlobit, když článek vyjde později, ale bude delší a snad i lepší. Závěrem chci říct, že cokoliv s knižní tématikou je mi blízké, tudíž to neber nějak zle.

Přeji hodně štěstí a hezký zbytek dne. (:

Naty a KájaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

ela(Zvířata,Youtube,Seriály)

Naty a Kája: Já za týden naspím 9 - 10 hodin ale stejně furt pocituju únavu smajl.Možná proto,že jsem docela aktivní člověk a málokdy se zastavím.Co se týče knížek.Snažím se vnímat pravopis ale jak to mám udělat,když ten děj je sám osobě napínavej a pořád se tam něco děje,nejsem tip co zvládne víc věcí najednou xD. Mám co dělat abych u Máyovek postřehla ten děj a zapamatovala si o čem to bylo smajl.

elaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

ela(Zvířata,Youtube,Seriály)

Callandria: Vím dlouho jsem nepsala...Musím se zase do toho dostat.A popravdě nejsem ten tip co píše články půlkilometru dlouhé,můj blog je založený na těchto tipech a popravdě nejsem žádný extra bloger a asi jim nikdy nebudu dělám to spíše pro zábavu a navíc nemám ted čas tu vysedávat.Důvodem je škola mám spoustu práce protože končím ročník. A co se obrážků týče,nešli mi nahrát,byla jsem ráda za ty výdejka že aspoň šli.

Edit 17:06: Callandria: Neber to nijak špatně ale jak říkám,píšu po roce a půl a jsem ráda když zvládnu vydat alespoň tohle.Tento článek mi zabral hodinku. I když to tak nevypadá smajl

elaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.