Stránka nenalezena

Omlouváme se, ale požadovaná stránka se nenalézá na našem serveru.

84%
Hra - Goodgame Empire
Video se načítá

Ve hře Goodgame Empire si musíš nejprve vytvořit svůj herní účet. Úvodní věci jsou kompletně v českém jazyce, takže by neměl být s ničím problém. V této hře se přeneseš do středověku, kde dostaneš na starost malý hrad a několik poddaných. Dokážeš si v nezvyklé roli poradit a dovedeš svůj lid k úspěchu?

 
88%
Hra - Race To The Hoop
Video se načítá

V této hře bude vaším úkolem zdolávat překážky a vyhýbat se krabicím, které po vás bude házet robot. Budete potřebovat dobré reakce a odhad. Zvládnete zdolat všechny překážky?

 
85%
Hra - Puppy Jump

Zábavná postřehová hra, ve které musíte doskákat co nejvýše a získat tak pokud možno co nejvyšší skóre. Platformy však před vámi mizí, proto si dávejte velmi dobrý pozor, kam skáčete.

 
88%
Hra - DC Superhero Girls Hawkgirl Dress Up
Video se načítá

Tato hrdinka by potřebovala nový krásný oblek. Poradíte jí, který z nich by byl pro ni nejlepší?

 
77%
Hra - Elissabat Haircuts
Video se načítá

Elissa se ​​rozhodla pro změnu účesu a proto se svěřila vám, abyste jí ho vytvořili. Změnit jí můžete nejen barvu, ale i střih účesu. navíc ji můžete vybrat i oblečení.

 
88%
Hra - Bridezilla Wedding Makeover

Ach, ne! Jaká katastrofa, nevěsta začíná šílet! Vypadá to, že celá svatba je zničená. Připojte se k Audrey, Yuki a Jessie a pomozte jim vše napravit. Budete muset dát do pořádku nevěstu, opravit její make-up, svatební šaty a dort. Díky vám bude nevěsta opět šťastná v její svatební den.

 
90%
Hra - Monkey Go Happy Stage 228
Video se načítá

A je tady neděle. Na HPD ale nemusíš zoufat, protože právě v neděli na tebe čeká zbrusu nový díl logické hry Monkey Go Happy. V tomto díle na tebe čekají opičky schované v různých místnostech a úkrytech, které budeš muset otevřít pomocí souřadnic.

 
79%
Hra - Ghoulia Yelps Dress Up
Video se načítá

Ghoulia Yelps ze seriálu Monster High je zombie. To ale neznamená, že by se nechtěla dobře oblékat. Také se o ní říká, že je jedna z nejchytřejších - ale i přesto si nechá ráda poradit s oblečením. V téhle oblíkačce si můžeš Ghouliu obléct dle svých představ.

 
88%
Hra - Balls Brothers
Video se načítá

V této logické hře budete osvobozovat uvězněné balónky. Ze začátku vám hra přijde jednoduchá, ale později začne přituhovat. Hra je zábavná a jen tak se od ní neodlepíte, dokud jí nedohrajete. Máte na to osvobodit všechny míčky?