Stránka nenalezena

Omlouváme se, ale požadovaná stránka se nenalézá na našem serveru.

85%
Hra - Chicken Climbing

V této povedené hře bude vaším úkolem skákat s kuřátkem po plošinách, které však obsahují zákeřné ostny, na které nesmíte spadnout. Dokážete překonat všechny překážky a dostat se až na vrchol?

 
85%
Hra - My Princess Selfie
Video se načítá

My princess Selfie je velmi zajímavá tvořivá hra, kde bude tvým úkolem nejdříve namodelovat pricneznu a poté ji udělat fotku. V tvorbě budeš mít volnou ruku a je jen na tobě, jak bude nakonec princezna vypadat.

 
92%
Hra - Monster High Ghoulia Yelps Scaris Style
Video se načítá

Ghoulia Yelps žádá o tvou pomoc s výběrem oblečení. A jaké je to oblečení? Přeci ve stylu Monster High! Obleč Ghouliu, co nejlépe umíš.

 
84%
Hra - Rapunzel Bachelorette Challenge
Video se načítá

Pomozte Rapunzel s několika úkoly, které si pro ně připravili princezny. Pomozte jí s každou jednou a splňte ji na sto procent. Bude s výsledkem spokojená?

 
88%
Hra - Betsys Craft Mosaic
Video se načítá

Pro všechny kreativní milovnice výtvarného umění je tady super hra, ve které budete moct vytvořit vlasní mosaiku. První si vyberete z mnoha krásných obrázků předlohu. Pak si zvolíte barvy sklíček, které rozbijete a jednotlivé kousky a můžete začít tvořit. Podle své fantazie můžete vysypat sklíčky jednotlivé části obrázku. K dispozici při tom máte několik možností sypání. Tak si to pořádně užijte :)

 
84%
Hra - Ever After High Apple White in Hat-Tastic Tea Part
Video se načítá

Apple White byla pozvána na čajové večírek, proto je samozřejmostí, že musí vypadat k světu. Pomozte jí v tom.

 
88%
Hra - Baby Hazel Kitchen Time
Video se načítá

Dnes pro tebe máme zcela nový díl série her Baby Hazel, dnes s názvem Kitchen Time. Tvým úkolem bude pomoct malé holčičce Hazel s nákupem kuchyňského vybavení a surovin na ty nejchutnější pokrmy.

 
86%
Hra - Block Puzzle Plus
Video se načítá

Dneska si dáme opět hru na logické uvažování. Ve hře Block Puzzle Plus budeš muset skládat různé tvary do mřížky tak, abys vždy vytvořila souvislou řadu nebo sloupec, který se potom smaže. Takto si uvolňuješ místo na nové a nové tvary, abys dosáhla co nejlepšího skóre.

 
90%
Hra - Funny Shooter 2

V této hře je vaším úkolem zůstat jako poslední v uzavřené aréně a přežít útoky všech vašich nepřátel. Za utržené peníze si můžete vylepšovat stávající zbraně nebo si pořídit nové. Hru ovládáte myší.