Stránka nenalezena

Omlouváme se, ale požadovaná stránka se nenalézá na našem serveru.

76%
Hra - Jumping Line light
Video se načítá

V této hře máte za úkol se s černou čarou dostat co nejdále a nejlépe až do cíle. Čáru ovládáte pohybem myší a musíte se odrážet od ploch a kostek, či jiných objektů. Postupem hry se pohyb stává těžší, objekty se pohybují a mohou i zmizet nebo se rozpadnout, proto nezapomeňte využívat záchytné černé plochy.

 
90%
Hra - Road to Royalty: Battle of Dolls

Oblikacích her je na našem webu spousta. Ovšem toto není obyčejná oblíkačka. V této oblíkací hře bude vaším hlavním úkolem na čas vybrat vhodný outfit pro určitou aktivitu a to dříve než vaše soupeřka, která musí udělat totéž. Vše je stanoveno časovým limitem. Za výhry získáváte části receptů, díky kterým si můžete odemykat nové vzhledy vaší postavy. Mimo oblékání je zde i mnoho dalších herních módů, například skládání puzzle či ničení bloků odrážením míčku od plošiny.

 
90%
Hra - Hungry Shark Arena Horror Night

Zábavná hra, ve které je vaším úkolem zůstat v moři jako poslední žralok. Pojídejte všemožné rybky, lidi a ostatní žraloky a probojujte se na první místo v mořském potravním řetězci.

 
83%
Hra - Monkey Go Happy Stage 337
Video se načítá

Nedávno jsme si připomínali výročí prvního přistání člověka na měsíci a dnes se ve hře Monkey Go Happy na toto přistání podíváme z jiného úhlu. Opičky totiž naskočily do Rakety spolu s posádkou a teď se nějak poztrácely.

 
74%
Hra - Angry Birds
Video se načítá

Kdo by neznal Angry Birds. Úkolem je vložit ptáčka do praku a vystřelit jej tak, abyste trefili ostatní zvířátka, skrývající se za různými překážkami. Za každý správně zasažený cíl získáváte body. Nezapomeňte, že každý vystřelený ptáček může mít jiné schopnost a vy je musíte využít na plno tak, abyste zasáhli všechny a postoupili do dalšího kola.

 
60%
Hra - Guarding The Law
Video se načítá

Vystrojte tuto krásnou ženu zákona do ulic! Udělejte jí účes a vyberte jí jednu z mnoha uniforem a vybavení, které se v dnešní době jistě hodí!

 
85%
Hra - Folding Block Puzzle
Video se načítá

Folding Block Puzzle je velmi zajímavá logická hra, ve které bude tvým úkolem otáčet barvené destičky tak, abys zaplnila celou plochu barvou, ale přitom abys nikde neměla barvu navíc nebo aby ti nikde nepochyběla.

 
61%
Hra - Typeasaurus
Video se načítá

Ve hře Typeasaurus musíte psát co nejrychleji slova, která obsahují zobrazená písmena. Je to nutné, protože jinak se nepohnete z místa. Čím delší slovo bude, tím rychleji a dále se rozběhnete.

 
91%
Hra - Kingdom Rush
Video se načítá

Kingdom Rush je super Tower Defense, který vás určitě pobaví. Jde o to ubránit cestu, po které vám budou běhat nepřátelé jako zběsilý. Stavte Věže a kasárny, abyste zdrželi své nepřátelé co nejdéle. Každou budovu na mapě můžete vylepšovat během boje. Stejně tak jako další různé věci po tom co vyhrajete každý boj. Když stavíte věže tak je velmi důležité kam je postavíte, doporučujeme stavět různé druhy věží, aby se během boje mohli podporovat. Dokážete ubránit celé území před nájezdy ohavných a krutých Orků?Aktualizovali jsme starou verzi a nově si můžete vybrat i vlastního hrdinu!!