Stránka nenalezena

Omlouváme se, ale požadovaná stránka se nenalézá na našem serveru.

69%
Hra - Bella's Love Kitchen
Video se načítá

Bella má momentálně hned tři nápadníky. Jednomu z nich chce uvařit jeho oblíbené jídlo. Pomůžete jí s tím? Můžete si vybrat, kterému nápadníkovi dáte přednost. Budete vybírat podle toho, co chtějí jíst, nebo podle sympatií ;) ? Až si vybere dejte si s přípravou pořádně záležet, abyste Belle neudělaly ostudu.

 
95%
Hra - Summer Holiday Photo Album
Video se načítá

Upravte Izabelu na focení! Toto léto hodně cestuje a chce si z každého místa odnést nějakou památku a dát si jí do svého alba. Takže jí učesejte, naličte a oblečte na focení.

 
76%
Hra - Závod Chrtů
Video se načítá

V této parádní závodní hře dostanete pod svá křídla závodního chrta, o kterého se budete muset starat a trénovat ho. Napřed si vyberte slot, kam se hra bude ukládat vaše hra. Potom zvolte barvu jméno pro vašeho pejska. Vyberte mu jeden ze tří závodních stylů, buď může být vyvážený (all rounder), může vyběhnout jako první z boxu (fast out of the box) nebo může před cílem zabrat (strong finisher). Vaším úkolem bude trénovat vašeho pejska (training), kde můžete trénovat jeho výdrž (stamina) nebo jeho rychlost (speed). Trénujteho pomocí myši klikejte na kolečko na obrazovce tak, aby čára byla pouze zelená (nesmí být oranžová nebo červená nebo pejska unavíte). Potom se přesunete domů (home), jakmile vaše výdrž klesne pod 50 procent. Doma musíte pejska nakrmit pod kolonkou (manage costs, kde mu můžete vybrat stravu, tekutiny a dokonce i personál co se o něj bude starat, dávejte pozor, abyste nevyčerpali všechny peníze na jeho výživu, ta je pro něj nejdůležitější). Potom zmáčknete kolonku odpočívat (rest). Musíte také dbát na to, aby váš mazlíček byl šťastný a zdraví (hapiness, health, když je to v zeleném nebo oranžovém, tak to je ještě dobré). Když váš závodník bude smutný, tak mu můžete koupit v obchodě (shop) hračky, které mu zvýší náladu. Můžete mu koupit i obleček, který ho udrží v zimě v teple, i pelíšek nebo boudu, která samozřejmě zlepší jeho spánek a výdrž. Pokud váš pejsek bude nemocný tak ho musíte vzít k veterináři (vet), kde ho můžete naočkovat nebo léčit (záleží na závažnosti). Když chcete závodit, tak zmáčkněte tlačítko závodní dráha (race track), kde dokonce můžete i sázet na svého pejska když si věříte. V průběhu závodu mačkejte pomocí myši psí kolonky, které ho zrychlí. DÁVEJTE SI POZOR, ABYSTE NEMAČKALI ČERVENÉ KŘÍŽKY, TO PLATÍ I U TRÉNINGU!

 
80%
Hra - Adam a Eva 3
Video se načítá

Vaším úkolem v této logické hře bude pomoci Adamovi uprchnout ze zajetí špatné Kleopatry a bezpečně se dostat k Evě. Aby se vám to podařilo, musíte po cestě zdolat mnohé překážky. K tomu vám dopomohou předměty ve vašem okolí, které je potřeba vhodně používat.

 
85%
Hra - Amusix Violin
Video se načítá

Hrajete na nějaký hudební nástroj? Ne? A chtěli byste se naučit hrát třeba na housle? Není nic snadnějšího, než si to vyzkoušet tady v této hře. Spolu s krásnou Violou se pusťte do hrají na housle. Naučí Vás několik skladeb, které si rozhodně zamilujete. Některé z nich možná i budete znát. Na obrazovce se Vám budou objevovat písmena a znaky, a vy budete muset mačkat klávesy přesně podle toho, tím budete hrát na hudební nástroj.

 
85%
Hra - Aleinoid

Tato hra na motivy alien není nic jiného než obyčejná arkanoid hra. Se svojí platforkou máš za úkol ničit mimozemské jednotky ve formě kostek a vyčistit tak celé herní pole. K tomu máš omezené množství času a míčků. Pomoci ti můžou dvě děla na bocích platformy, která pravidelně střílí a ničí nepřátelské jednotky.

 
77%
Hra - Romeo
Video se načítá

Romeo a Julie je jeden z nejznámějších příběhů klasické literatury, který napsal jako divadelní hru William Shakespere. Staňte se v této opravdu moc povedené skákačce na chvíli zamilovaným Romeem a vydejte se navzdory všem překážkám a nebezpečím za svou vyvolenou Júlií.

 
59%
Hra - Rapunzel Tower Escape
Video se načítá

Flynn se zamiloval do Rapunzel a rád by ji viděl, problém je však v tom, že sjet z věže musí sama. Aby tak mohla učinit, musí najít pár věcí v místnosti, překonat cestu z věže a vybrat vhodný kostým, aby ji nikdo nepoznal. Pomůžete jí s touto misí?