Stránka nenalezena

Omlouváme se, ale požadovaná stránka se nenalézá na našem serveru.

80%
Hra - Glamour Bride
Video se načítá

Glamour Bride je klasická dívčí oblékací hra. Ocitnete se v roli stylistky a vaším úkolem bude z krásné dívky udělat dokonalou nevěstu. Budete mít k výběru tři typy šatů - krátké, široké a úzké. Dále budete moci dívce zvolit účes, líčení, doplňky, boty a vhodnou květinu. Až budete se vzhledem nevěsty spokojeni, tak už stačí jen vybrat prostředí.

 
85%
Hra - Spooky Princess Social Media Adventure

Vyzkoušej si, jaké to je být slavným módním návrhářem dvou krásných pricezen. Ty se dnes chystají na večerní bál a tvým úkolem bude vhodně je na tuto příležitost obléci. Projdi jejich šatníky a najdi ideální outift, ve kterém to bude našim dvěma princeznám opravdu velmi slušet.

 
77%
Hra - Fashion Studio Rockstar Outfit
Video se načítá

Máme zde další sérii oblíbené hry, ve které si tentokrát budete vytvářet outfit pro rockovou hvězdu. Navrhněte její nákres a ušijte ho do dokonalosti. Nezapomeňte ani na doplňky.

 
85%
Hra - Glamorous Winter
Video se načítá

Ve hře Glamorous Winter bude tvým úkolem obléct modelku do nové zimní kolekce. Protože máš na výběr z velkého množství oblečení i účesů, bude nová móda záležet opravdu jen na tobě. Budeš s výsledkem spokojená?

 
40%
Hra - Mickey Mouse in The Lost Treasure of Maroon
Video se načítá

Pomozte Mickey Mousovi najít ztracený poklad na neobydleném ostrově. Dohlédněte na to, aby se Mickeymu nic nestalo. Některé předměty můžete aktivovat kliknutím na ně. Jiné předměty musíte chytit a pustit. Celkem máte omezený počet šesti životů. Ostrov není tak úplně opuštěný, jak si původně Mickey myslel.

 
87%
Hra - Fantasy Horse Maker
Video se načítá

Vytvořte z obyčejného koně krásného fantasy koně, který se jen tak nevyskytuje v přírodě. Můžete mu změnit téměř vše a připojit k němu i partnerku nebo partnera. Tak směle do toho a využijte všechny možnosti.

 
85%
Hra - The Smurfs Ocean Cleanup

Zábavná hra, ve které je vaším úkolem vyčistit co největší množství nečistot, které na vás číhají pod mořským dnem. S malým šmloulou chytejte nepořádek a čistěte tak mořské dno.

 
85%
Hra - Carrot Fantasy 2: Undersea
Video se načítá

Cílem tower defensovky Carrot Fantasy 2: Undersea je zabránit mořským stvořením, aby vám snědli vaši sladkou mrkev. Proto musíte v okolí silnice vedoucí k mrkvi vystavět z útočných věží důmyslnou obranu, která hravě zlikviduje každého protivníka.

 
95%
Hra - City War 3D

Obsaďte celé město obyvateli a získejte moc nade všemi budovami.