Stránka nenalezena

Omlouváme se, ale požadovaná stránka se nenalézá na našem serveru.

74%
Hra - Monkey Go Happy Stage 208
Video se načítá

Je tady opět víkend a s ním další díl díl populární hry Monkey Go Happy. V tomto díle bude tvým úkolem pomoct hlídači zprovoznit dráhu jeho výtahu. Aby se ti to povedlo, budeš muset vyřešit spoustu logických úkolů a hádanek.

 
54%
Hra - One Direction Crazy Dancing
Video se načítá

Máme tu pro vás další slacking hru, tentokrát ze studia Britain’s Got Talent! Vaším úkolem bude dělat nepořádek, ale musíte dávat pozor, aby vás nespatřil Simon Cowell! Budete mít pouze 3 pokusy, zvládnete nebýt přistiženi?

 
93%
Hra - Princess Tandem
Video se načítá

I když se to nezdá, tak jaro přichází. A co můžete být na jaře zábavnější, než jít na kolo se svými přáteli? Slunce svítí, ptáci zpívají a vše začíná kvést. Oblečte princezny na jejich tandemové turné!

 
85%
Hra - Color Joy 2
Video se načítá

Je tu Color Joy 2, pro ty, co tuto hru nikdy nehráli tak dávejte pozor. Vaším úkolem bude odstraňovat ledové kostky pod objekty a dopravit je až do jejich víru. Později ve hře budou mít objekty i jiné barvy, takže si dávejte pozor, co kde odstraňujete.

 
85%
Hra - Dungelot
Video se načítá

Skvělá tahová hra, ve které se ponoříte se svým hrdinou do hloubky temných kobek. Na herní mapě libovolně odkrýváte políčka, pod kterými se krom nepřátel skrývají i různé bonusy nebo spojenci, kteří vám mohou pomoci v boji s nestvůrami.

 
66%
Hra - Cake Master 2
Video se načítá

Naučte se od samotného počátku, jak zdobit koláče a dorty. Po ozdobeni váš výkon ohodnotí váš šéfkuchař. Tak směle do toho.

 
79%
Hra - Fairy Spa
Video se načítá

Tato víla chce nový vzhled a na vás bude jí upravit. Udělejte jí nový účes, naličte jí a pak jí oblékněte.

 
81%
Hra - Youda Jewel Shop
Video se načítá

Youda Jewel Shop nám přináší zajímavý zážitek, kdy musíš plnit zadané cíle ve svém obchodě s klenoty. Na začátku si prohlédni animaci a poté tě již dívka naučí základním herním prvkům. Zákazníci mají různá přání, která musíš vyplnit, což se naučíš během chvilky. Jakmile vezmeš do ruky něco nepotřebného, hoď to do koše.

 
85%
Hra - Chicken Climbing

V této povedené hře bude vaším úkolem skákat s kuřátkem po plošinách, které však obsahují zákeřné ostny, na které nesmíte spadnout. Dokážete překonat všechny překážky a dostat se až na vrchol?