Stránka nenalezena

Omlouváme se, ale požadovaná stránka se nenalézá na našem serveru.

85%
Hra - Princesses DIY Phone Case Design

Pomozte princeznám vytvořit si vlastní DIY obal na telefon. Nejdříve naše krásné princezny z pohádek naličte a vhodně oblékněte a poté se již můžete společně vrhnout do výbory vlastního unikátního krytu na mobilní telefon.

 
78%
Hra - Baby Zoo Daycare
Video se načítá

Umisťujte přicházející příšerky do kolébky, pokud se obrázek kolébky zobrazí nad hlavou stvoření. Pokud je zvířátko hladové, umísti ho do vysoké židličky a dej mu lahvičku. Pokud zvířátko potřebuje vyměnit plenu, umísti ho na přebalovací pult a klikni pro odstranění pleny. Poté ji vyhoďte do odpadu a oblečte čistou.

 
85%
Hra - Barbie Princess Hairstyles
Video se načítá

Barbie Princess Hairstyles je hra pro dívky, která vás určitě zaujme. Vaším úkolem bude připravit Barbie na ples a proto musí vypadat decentně a slušně. Pomůžeš jí vybrat pěkný účes, šaty, make-up a doplňky?

 
85%
Hra - Clara Cosmetic Surgey

Krásná dívka Clara chce být ještě krásnější. Proto za tebou přišla s prosbou, zda-li ji nepomůžeš. Nejdříve udělej dívence pleťovou masku, poté ji nalič a uprav tak, aby byla ještě krásnější.

 
76%
Hra - Firebug
Video se načítá

Ovládejte malého ohnivého broučka směrovými šipkami a doveďte ho úspěšně až na konec každé úrovně. Jak bloky hoří, tak se postupně rozpadají a mizí, čímž vám komlikují situaci. Ohnivému broučkovi nedělá problém oheň, ale voda ho zabíjí. Potkávejte další příšerky a cestou sbírejte fazolky. Hra obsahuje řadu úrovní.

 
84%
Hra - Home Sheep Home 2: Lost Underground
Video se načítá

Pokračování známé logické hry Home Sheep Home tě tentokrát zavede do temného podzemí. Tvým úkolem je pomocí spolupráce tří oveček dostat se ven. Každá má jinou velikost a tudíž i jiné schopnosti, které ti s tímto pomohou. Dostat se pryč nebude tak jednoduché!

 
92%
Hra - Holographic Trends

Dnešní trend jsou krásné pastelové barvy. Kdo by je neměl rád. V této vynikající hře si společně vytvoříme různobarevné kusy oblečení, nehty a dokonce například i vlasy. Vaší fantazii se meze nekladou. Tak vzhůru do hry. Barvičky čekají právě na vás.

 
90%
Hra - Survivor In Rainbow Monster

Posbírejte společně s ostatními spoluhráči co nejvíce beden, než vás chytí a dohoní barevné monstrum.