Stránka nenalezena

Omlouváme se, ale požadovaná stránka se nenalézá na našem serveru.

75%
Hra - Makeover designer
Video se načítá

Upravte dívce obličej podle svých představ, může to být na slavnost nebo třeba jen tak ven. Až budete mít hotový obličej, pusťte se do oblečení. Kombinujte a vybírejte to nejlepší.

 
100%
Hra - MadBurger 3 Wild West
Video se načítá

Podaří se vám hodit burgerem co nejdále? Burger si navíc můžete sestavit podle vlastní chuti. Čím více v něm bude ingrediencí, tím lepší bude mít vlastnosti. Sbírejte po cestě nové recepty na sestavení burgeru.

 
93%
Hra - Baby Hazel Hand Fracture
Video se načítá

Hazel si zlomila ruku a teď ji musíte odvést k doktorovi, aby jí mohl dát sádru. Po příchodu domů, vaše péče nekončí. Právě naopak, Hazel vás bude potřebovat ještě více, aby se co nejdříve vyléčila.

 
95%
Hra - Water Element
Video se načítá

Vymyslete, jak by mohla vypadat víla všech vod. Vybrat její můžete účes, šaty a doplňky

 
84%
Hra - Wheely 4: Time Travel
Video se načítá

Cílem této hry je pomoci červenému autíčku zdolat nejrůznější překážky a bezpečně ho dostat na konec jeho cesty. Procházet budete přes rozličná časová pásma, kde na vás čekají spousty nástrah. Překonat je můžete pouze vzájemnou interakcí s okolními prvky.

 
90%
Hra - Dotted Girl Ambulance For Superhero

Superhrdina Dotted Girl má potíže! Naléhavě zavolej sanitku a vezmi dívku do nemocnice. V nemocnici je vše, co potřebuješ k léčbě superhrdiny. Pro identifikaci zlomenin použij rentgenové paprsky. Ošetři rány Dotted Girl a aplikuj sádru. Buď jako skutečná doktorka!

 
82%
Hra - Monster High Real Haircuts
Video se načítá

Je tu další hra ze série Haricuts! Tentokrát můžeš ostříhat a nabarvit samotnou Draculauru ze známého seriálu Monster High. Možností je v této hře hodně - vlasy se dají stříhat, prodlužovat, holit, barvit, žehlit, fénovat, česat... Udělej jí co nejbláznivější účes!

 
89%
Hra - Dream Careers for Princesses
Video se načítá

Princezny mají rády šaty, módu a oblékání. Každá princezna má různé možnosti, jak se krásně obléct. Která bude nakonec ta nejkrásnější? Záleží jen na vás. Užijte si hraní perfektní hry Dream Careers for Princesses!