Blueteen -_-

Informace !!!!

Přestaňte mi psát k faktům o FNAF. Psala jsem to asi když mi bylo devět. Takže to není pravdivé , nebo to je jasné. Dřív jsem prostě chtěla moc něco psát. Takže dost a díky za pochopení :)

Po dlouhé době

Takže ahojky.Předem se omlouvám za to , že sem tu dlouho nebyla , dělala články s chybama i o ničem...byla sem menší takže sem neznala moc pravopis :D.Nevím jestli ještě budou příspěvky.To záleží na vás..napište do komentů jestli chcete nebo nechcete..DĚKUJI a Čusky :)

Budu mít Border Kolii?

Ahoj možná budu mít Border Kolii ale nevim to jistě dyžtak tady je fotka tý kterou chci  

Kogama

Ahoj zvu vás na hru Kogama můžete jse tam přihlásit najdete mě tam jako:Matoušice dnes v 19:30 na Kogamě čau

Atishow

Atishow neboli Ati je nej YOUTUBER a má super videa a má super fotku na profilovce na YOUTUBE.Je mu 23 let myslím nevím jistě a znáse s ostatními YOUTUBERY a není to GAMER ale někdy jsi něco zahrál.POZNáMKA:Budu mít jeho triko JOOO nevytahuju se pro ty kteří to rádi píšou pod BLOGY.Jestli se ti tento BLOG líbil tak mě určitě potěšíš PLUSKEM předem DěKUJU…

Profilovka Toy Chica

Tady je a at se vám líbí mě se líbí

Profilovky FNAF 4

Užijte jsi je!Bude tu jenom jeden a to Mangle

Youtubeři kteří hrají FNAF

1Youtuber:Jirka Král.2Youtuber:Petangames.3Youtuber:Gogomantv.Díky za přečtení a jestli se vám to líbylo nezapomente dát plus a řekněte jsi co chcete příště.

Tipy na profilovky FNAF 3

1Tip:Springtrap.2Tip.Nightmare Freddy.3Tip:Plustrap.4Tip:Nightmare Foxy.5Tip:Nightmare Chica.6Tip:Nightmare Bonnie.Díky za přečtení a jestli se vám to líbylo tak dejte prosím PLUS a řekněte si co chcete příště!

FNAF Hádanka

Kdo jse mi víc líbí:Foxy Nebo Mangle?Odměna pozvánka do mé skupiny:Milovníci Border Kolií a plusko tomu kdo to napíše.Klidně mi můžete dát taky hádanku FNAF nebo LPS nebo PSů. Border Kolie há.

Hádanka FNAF

Jaká Postava z FNAF se mi VůBEC? nelíbí pište to do komentářů odměna je plusko a jedna pozvánka do skupiny tedy pokud tam nejste.

Tipy na profilovky FNAF 2

1:Tip:Chica.2Tip:Bonnie.3Tip:Freddy.4Tip:Foxy.5Tip:Golden Freddy.6Tip:Purple Guy.Díky za přečtení a příště bude Tipy na profilovky FNAF 3 těšte se!A jestli se vám to líbylo tak dejte prosím plus.

FNAF tipy na profilovky

1Tip:Moje profilovka.2Tip:Toy Bonnie profilovka.3Tip:Toy Freddy profilovka.4Tip:Mangle profilovka.Díky za přečtení a jestli se vám to líbylo tak dejte prosím plus a příště bude tipy na FNAF profilovky 2 těšte se.

Tipy na youtubery kteří vytváří videa o FNAF

1Youtuber:Zajcu37.2Youtuber:The energyze SFM.3Youtuber:MaximumChannel.4Youtuber:Cabanaandre.5Youtuber:Likeman 44.6Youtuber:MMD Satoshi.7Youtuber:M.Shanwary.8Youtuber:Sonic Exe.9Youtuber:Animation Creation.10Youtuber:BlazeMMD.11Youtuber:Mangle Fox Pl.Díky za přečtení .

5Faktů o Shadow Foxym

1Fakt:Shadow Foxy je podobný Old Foxymu.2Fakt:Shadow Foxy se objevuje jen vzácně.3Fakt:Shadow Foxy nikdy není ve ventilaci.4Fakt:Shadow Foxy nikdy není na kameře.5Fakt:Před Shadow Foxym se nedá bránit.Díky za přečtení a příště bude to co jsi zvolíte a jestli se vám to líbylo tak dejte prosím plus.