Stránka nenalezena

Omlouváme se, ale požadovaná stránka se nenalézá na našem serveru.

88%
Hra - Goodgame BigFarm
Video se načítá

GoodGame studio má novou pecku a tou je skvělá hra, ve které se budete starat o vlastní farmu!! Na začátku máte pouze malé hospodářství s hlavní budovou, kurníkem a jedním polem. Díky propracovanému tutorialu (nápověda) se však velmi rychle rozroste na hospodářskou usedlost s několika budovami a poli. Tím to však nekončí, velká farma potřebuje hodně prostoru, proto můžete kupovat pozemky a rozšiřovat tak svou usedlost.

 
85%
Hra - Hexoboy

Zábavná hříčka, ve které musíte překonávat všechny levely a přitom překonávat všechny překážky, které na vás číhají. Sbírejte hvězdy pro dosažení maximálního možného levelu.

 
77%
Hra - Barbie From Drab To Fab
Video se načítá

Barbie dnes nevypadá nejlépe a je vidět, že její vzhled je značně zanedbaný. Pomozte jí s úpravou obličeje, výběrem make-upu a nového účesu, který by se k ní hodil více. Nezapomeňte ani na nádherné šaty z jejího šatníku.

 
77%
Hra - Pes Bolt
Video se načítá

V této hře hraješ za pejska Bolta, hlavního hrdinu z oblíbeného filmu pro děti. Tvoje kamarádka Penny byla unesena a tvým úkolem je ji zachránit. Musíš běžet opravdu rychle a proskákat se přes střechy a překážky. Sbírej penízky a skvěle se bav.

 
86%
Hra - Happy Glass 2
Video se načítá

Umíš napustit sklenici plnou vody? Věříme, že ano. Pro jistotu sei tě ale otestujeme. Ve hře Happy Glass 2 totiž bude tvým úkolem napouštět sklenici tak, aby byla plná. A to uděláš tak, že pro vodu budeš muset nakreslit cestu, aby do sklenice dotekla.

 
87%
Hra - Hard Hat Hustle
Video se načítá

V této bezvadné skákačce budete hrát za kocoura, který si vyšel se svým kamarádem na exkurzi na staveniště. Jenže jeho kamarád se často ztrácí. Vaším úkolem bude ho najít. V každém levelu vysbírejte bonbóny a najděte svého parťáka. Hra je taky omezena časem. Tato skákačka je troška jiná, nebojte se padat do děr nebo hledat nové cesty.

 
87%
Hra - Kitty Blocks

Zahrejte si tuto vynikající logickou hříčku, ve které bude vaším úkolem pokládat jednotlivé bloky s kočičkami tak, aby jste postupně vyplňovali jednotlivé řádky a sloupce. Za každý takto vyplněný řádek či sloupec získáte body. Dokážete jich nahrát co nejvíce?

 
78%
Hra - Witch Room Decorate
Video se načítá

Máš možnost být malou čarodějkou a zařídit si pokoj. Použij nábytek, který je v pravé části obrázku. Tahem myší ho můžeš přemísťovat na určené místo. Nesmíš zapomenout na kotlík a baňky, ve kterých čarodějnice míchají lektvary.

 
85%
Hra - Influencers Complete the Look Challenge

Krásné princezny se rozhodly, že si udělají výlet do přírody. Princezna Elsa, Annie a další se chtějí nejdříve ale před výletem vhodně obléci, aby byly krásné a cítily se pohodlně. Pomůžeš jim s tímto nelehkým úkolem?