Stránka nenalezena

Omlouváme se, ale požadovaná stránka se nenalézá na našem serveru.

79%
Hra - Pooka Pets
Video se načítá

Pokuste se upravit vzhled fantasy zvířátek, které jsou něco jako spojení srnky a víly. Můžete měnit jejich srst, hřívu, ocas, ale také přidat mnoho zajímavých doplňků. Kdo vymyslí nejoriginálnější zvířátko?

 
84%
Hra - Last Minute Makeover Wedding
Video se načítá

Fair Spa Day je hra pro dívky , kde se postaráte o kouzelnou vílu . Kromě toho že jí uděláte krásny den v lázních , taktéž její pomůžete s výběrem make - upu a doplňků . Příjemnou zábavu .

 
85%
Hra - Magical Bubble Shooter

Ujmi se role příšerky osvobozovatelky. Střílením barevných kuliček trefuj na hrací ploše kuličky stejné barvy a tím tak čisti prostor před tebou a zároveň osvoboď všechny příšerky uvězněné v bublinách. Máš však omezené zásoby barevných kuliček, takže musíš mířit dobře a přesně. Zvládneš osvobodit všechny roztomilé příšerky?

 
94%
Hra - Papa's Cheeseria
Video se načítá

Podaří se vám udělat ten nejlepší sýrový sendvič? Zákazníci jsou velmi přísní, co se týče kvality jejich jídla. Pokud však budou spokojeni, dostanete obrovské dýško. Za vydělané peníze pak můžete nakupovat mnoho vylepšení.

 
89%
Hra - Barbie Spring Fling Ball
Video se načítá

Jaro se už blíží a Barbie by se na ni chtěla připravit. Vyberte jí krásný outfit a oživte ho moderním make-upem.

 
78%
Hra - Witch Room Decorate
Video se načítá

Máš možnost být malou čarodějkou a zařídit si pokoj. Použij nábytek, který je v pravé části obrázku. Tahem myší ho můžeš přemísťovat na určené místo. Nesmíš zapomenout na kotlík a baňky, ve kterých čarodějnice míchají lektvary.

 
85%
Hra - Kitchen Bazar

V této povedené hře musíte v roli vedoucího restaurace plnit přání vašich zákazníků. Hru ovládáte myší.

 
90%
Hra - Bazooka Boy Online

Povedená plošinovka, ve které musíte zničit všechny jednotky a zároveň použít co nejméně střel. Vždy tedy musíte dobře mířit.

 
73%
Hra - Virtual Pet Game
Video se načítá

Vyberte si jednu z kočiček a poté se o ni starejte jak nejdéle Vám to jen půjde. Dávejte ji najíst, hrajte si s ní a nezapomeňte se s kočičkou mazlit. Vybírejte ji také budku, aby nesmrděla.