Stránka nenalezena

Omlouváme se, ale požadovaná stránka se nenalézá na našem serveru.

85%
Hra - Marble Puzzle Blast

Tato hra po vás chce jediné. Zničit všechny přibývající kuličky tak, aby se ani jedna nedostala do základny. Hru ovládáte myší.

 
90%
Hra - Monkey Go Happy Stage 211
Video se načítá

Je tady další díl skvělé logické hry Monkey Go Happy. Tentokrát tě vezme do zasněžené krajiny, kde mráz dovolí přežít jen těm nejlepším. Podaří se ti vyřešit všechny úlohy a zachránit tak všech 10 opiček?

 
91%
Hra - Princesses vs Villains Selfie Challenge
Video se načítá

Vyberte nejlepší selfie. Kdo se vyfotí lépe princezny nebo jejich úhlavní nepřátelé? Vyberte pro každého originální oblečení.

 
77%
Hra - Super Barbie Wedding Day
Video se načítá

Barbie se má za pár minut vydávat a není připravena. Chybí jí make-up a správný výběr šatů. Rozhodněte za ni!

 
60%
Hra - Monkey Treasure
Video se načítá

Zkuste si otestovat své reakce a postřeh v této skvělé hře. Budete hrát za lovce pokladů, pomocí háku budete lovit nejrůznější truhly, diamanty a zlato. Stačí pouze vysbírat tyto věci, abyste mohli postupit dále. Jenže někdy se to bez boje neobejde, jakmile se vám objeví piráti tak je můžete sestřelit pomocí kanónu, když vysbíráte dělové koule. Zvládnete se dostat až do posledního levelu?

 
85%
Hra - Mango Piggy Piggy Farm

Ovládej hladové prasátko, které miluje mango, a pomoz mu se sesbíráním všech mang na herním poli. Na začátku nasměruj své prasátko a poté sleduj jeho trajektorii. Na závěr musíš trefit proutěný koš, ve kterém se ukrývá cíl. Hru ovládáš levým tlačítkem myši.

 
90%
Hra - Planned - spojte čtverečky
Video se načítá

V této velice jednoduché minihře máte za úkol spojit všechny čtverečky do jedné sítě tak, aby byly vzájemně propojeny. Kliknutím se čtverec zvětší, až se postupně přiblíží k nejbližšímu čtverci a spojí se. Každý čtvereček můžete zvětšit jen třikrát a zároveň nemůžete kliknout na ten samý opakovaně. Vypadá to jednoduše, ale věřte, že se váš mozek při této logické hře pěkně zapotí.

 
87%
Hra - Blondie Lockes Makeover
Video se načítá

Blondie z Ever After High miluje módu a hlavně dbá na svůj vzhled. Proto nemůže dopustit, aby vypadala špatně. Stanete se její osobní vizážistkou a vyberete jí hezký make-up a oblečení?