Blog o všem

Naše úžasná třída

Ahoj!

Rozhodla jsem se udělat článek o naší úžasné (no to zrovna nevím, jestli je tak úžasná) třídě. A proč jsem se rozhodla ho udělat? Tak to nevím XD.

No, tak se do toho pustíme.

-Naše velmi častá činnost o přestávce? Hraní karet :D (fakt, asi víc jak půlka třídy, i já XD). Kluci hrajou prší a my holky spíš žolíka (občas to naštve, když máte dobré karty a učitelka už vleze do třídy :D).

-Většina lidí si stěžuje, že je ve třídě zima, a to taky je, a stejně se najdou lidi kteří furt otevírají okna (a já zrovna u toho blbýho okna sedím :D). A když jsme to řekli řediteli, že je nám zima, tak nám na to řekl že jsme málo otužilí a že kdyby nám bylo teplo, tak že budeme usínat XD (neřekl to úplně tak, ale něco v tom smyslu)

-Momentálně jsme taková trochu poraněná třída. Jedna holka nám tu trochu přinesla rýmu. Nějaký kluk (nebudu tu psát jména) si zlomil palec na noze a musí mít 5 týdnů sádru (kvůli palci XD). A dalši kluk může použivat jenom pravou ruku, protože tu levou má v takové té věci co se zavazuje přes krk (nevím jak se to jmenuje a vím že můj popis je velice dobrý XD). Nevím co s tím má (holt, už jsem to zapomněla :D) a prý si to udělal když skákal laťku (laťka je velice nebezpečná, proto ji radši neskáču XD).

-Samozřejmě tu jsou nějaké ty sprosté slova, dvojsmysly (jednomu klukovi spadlo pero na psaní a ten co sedí vedle něho řekl: Upadlo ti pérko. *výbuch smíchu*) a samé takové úchylnosti.

-Jsme lepší než áčko XD! Jinak chodím do 8.B. My jsme dostali za vánoční výzdobu 8 bodů a áčko 0 bodů (nevím jak to dokázali, i když 9.B měla taky 0 bodů XD). Takže jsme se umísti na 4. místě (předposledním) z 2. stupně. Nevím co se jim nelíbilo, když jsme to měli hezké (ten kapesník na okně jsme sundali hned jak přišli XD). Asi jsme se jim nelíbili my XD. (Kdo se chce podívat tak naše třida je ta 7. fotka: klikni).

No, až to není zase moc dlouhé tak to už ukončím. Jestli by to mělo úspěch můžu pokračovat.

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.