Blog jedný holky

Kreslím vás, aneb jak si vás představuji

Ahoj holky,

do síně slávy jsem se ptala, koho bych mohla nakreslit. Byl tedy velký zájem, tak jsem se dala do kreslení. Dneska bych vám chtěla ukázat moje konečné výtvory.


Děkuji holkám které se přihlásily, snad se vám to alespoň trochu podobá.


Listranda



Ty ses mi sice nepřihlásila, ale já tě sem dala. Sice vím jak vypadáš doopravdy, ale představuji si tě nějak takhle. Co se mi na obrázku povedlo, jsou vlasy, omlouvám se že tam vypadáš přísná. Ale co se mi vůbec nepovedlo je tělo XD. Snad se ti to alespoň trochu líbí.



Just Emma




Toto je taky velice povedené. Ty mi připadáš jako milá a kreativní dívka. A to jsem myslím do obrázku dala. Nemám na tom nic co bych vytkla. Budu doufat že se líbí :).



CoolEvča

 

Hej, ale toto se mi teda hodně povedlo. Nebo alespoň mě se to líbí. Přijdeš mi jako taková brejlatá potterheadka (Nic proti tobě), která se na každého usmívá. Ale přijdeš mi strašně fajn.



Anko



Nom, to se mi moc nepovedlo xddd. Promiň. Máš trochu divné oči... a vlasy... a pusu.... No, já už se asi vyjadřovat nebudu, ale tenhle obrázek se mi teda fakt nepovedl xd.



Monstr haaj


Ale ty jseš celkem povedená. Není to asi moje nejlepší kresba, ale ujde. Ale myslím že povahově k tobě sedí. Já už jen budu doufat že se líbí.




Damaris Harris

No, možná ti přijde že vypadáš trochu "divně". Já zase nechápu jak jsem mohla přijít na to že ty takhle vypadáš xdd. Takové "divné" vlasy máš proto, že pocházíš ze Španělska. A tu kravatu... to si musíš domyslet sama.



Cupcakes a muffiny

Toto se mi teda vůbec nepovedlo. Tak zaprvé, nemá to uši, za druhé, je to nějak moc... ehm... hubené? A je to takové divné. Hihi. Připadáš mi strašně roztomilá. No, a cupcakes samozřejmě nesmí chybět.



Elishabeta

Toto jsem zase zkoušela jinačím stylem, a to napreslit profil. Ale musím uznat že je to celkem povedené. Jo, trošku mi připomínáš elfku xddd.



No to je všechno. Omlovám se za menší (menší?) No spíš větší zpoždění (Jeden a půl měsíce (lol xddd)). Bylo to tím že jsem sem neuměla vložit vlastní obrázky, a konečně jsem se to naučila.


Jinak do komentářů se můžete hlásit do dalšího dílu (Pouze 8 lidí). Ale počítejte z tím že to možná bude mít opět zpoždění XD.


Omlouvám se jestli jsem tím někoho urazila a taky se omlouvám za kvalitu fotek :(.A taky za to že je to takové "Šedé".




Mějte se Lizyovsky!

Komentáře

DameofdeathVIP(ANIME!)

Umíš kreslit poměrně dobře, jen zkus kreslit o něco menší hlavu a oči, vlastně i nos posunout více dolů, protože ač se to nezdá, čelo zabírá poměrně velkou část obličeje. No... asi ti doporučuji si trochu nastudovat anatomii, protože ta je při kreslení postav opravdu důležitá.

DameofdeathTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Kiki 014VIP(Bonusy)

Jo, umíš kreslit lépe než já. A to je příklad toho, že věk nerozhoduje v kreslení. Mohla bych být prosím příště?

Kiki 014To se mi líbí +1 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.