Blog Butterfly340

Zkouším testy z Pinterestu...

Hey! 

Možná nevíte, co si pod názvem článku představit... No, nebojte, hned to vysvětlím. Jen klikněte na článek:D

Pokud tohle čtete, tak jste zřejmě opravdu na článek klikli. A já vám zato moc a moc děkuji:)


Před pár minutami jsem hledala na Pinterestu nějaké zajímavé book tagy. Bohužel jsem nic zajímavého nenašla. Na druhou stranu jsem objevila něco mnohem lepšího - testy. Nejsou to vlastně až tak testy, prostě máte pár možností, z toho něco vyberete a podle toho, z jakého sloupečku jste toho vybrali nejvíce, tak si určíte, co se k vám hodí nejvíc.


Takže celý tenhle článek bude spočívat v tom, že  budu odpovídat. Vlastně to bude takový tag.

Každopádně budu ráda, když si nějaký ten testík zkusíte taky a pak mi do komentářů můžete napsat, jak vám to dopadlo:)


Let's go!





Máme tady první test, díky kterému se dozvím, jaká z těch tří destinací se ke mně nejvíce hodí.


V nabídce je Paříž, Santorini a Tokio.

          


Kdyby mi někdo nabídl zájezdy do těchto tří destinací, tak bych si zvolila Santorini. Moře, sluníčko, krásná architektura... Paříž je samozřejmě taky pěkná, ale na rozdíl od většiny mě tolik neláká. Když už do Francie, tak do Provence, prosím! A Tokio... Je to daleko a já letadla zrovna nemusím:D 

Tak jsem zvědavá, jestli mi nakonec vyleze opravdu Santorini XD


1) Croissant, čerstvý salát, nebo sushi?

Na croissant chuť nemá, protože jsem jich přejezená. Salát... Kdyby mi někdo nabídl salát, tak to beru jako vtip. Fuj, zelenina:D Takže zbývá sushi a to bych si dala ráda, protože jsem ho už dlouho neměla.



2) Eiffelovka, plavba po moři a plavání, nebo hedgehog cafe?

Tak jo, teď možná budu za idiota, ale, co znamená ,,hegehog cafe"? Ježčí kavárna?

Každopádně, tahle možnost padá, když ani nevím, co to je:) Plavby po moři nevyhledávám od té doby, co mám z podobných atrakcí závratě. Takže se asi podívám na Eiffelovku. Sice tam jsou asi mé neoblíbené schody, ale za ten výhled by mi to stálo.



3) Zamilované písně, konejšivé noci, nebo třešňové květy?

Nebudu vás dlouho napínat. Beru třešňové květy:D A na Santorini se tedy asi nepodívám. Co už.

Z duše nenávidím ploužáky a nic pod názvem konejšivé noci, taky zažít nechci, pěkně děkuju. 




4) Východ slunce, západ slunce, nebo noc?

Miluju východy slunce! Je to takový příslib něčeho nového. Svět se probouzí a vy s ním... Východy slunce zbožňuju hlavně v létě. Není nic lepšího, než sedět na balkóně a pozorovat vycházející sluníčko v dáli, u toho popíjet čaj a přemýšlet, co ten den vlastně budete dělat...



5) Podzim, léto, nebo jaro?

V ročních obdobích vybíravá nejsem. Mám je ráda všechny a jsem strašně vděčná, že v Česku se u nás střídají všechny čtyři.

Ale když se mě někdo zeptá, tak odpovídám léto. A odpovím tak i dnes. (Konečně bod pro Santorini, vážení!) Léto je kouzelné hned v několika ohledech. Tím nejdůležitějším jsou prázdniny, protože bez těch bychom nic z toho nemohli zažít!



6) Zasněná, dobrodružná, nebo zvědavá?

Troufám si říct, že všechny tři přídavná jména na mě sedí. Od malička jsem tak trochu snílek. Proto mě baví malovat, psát a hlavně číst. Protože tam neplatí žádná omezení...

Dobrodružná jsem taky. Do většiny věcí se vrhám po hlavě a to hlavně díky tomu, že občas zapomenu myslet:) Ale už jsem díky tomu zažila pár fajn věcí, tak proč ne.

Zvědavá na mě ale sedí asi nejvíc. Navíc, ať už se zeptáte kohokoli z mého okolí, tak vám zaručeně odpoví, že jsem zvědavá. A to až otravně zvědavá:D



7) Pugét květin, bikiny, nebo pastelové vlasy?

Řezané květiny ráda nemám. Jestli mi někdo chce udělat opravdu radost, tak koupí kytku v květináči...

Takže to vyřazuji rovnou. A teď váhám mezi bikinami a pastelovými vlasy... Asi ty bikiny, protože mám zrovna chuť si jít někam zaplavat:D Bohužel mám smůlu. Je podzim, venku mlha a já ležím doma nemocná.



8) Kafe, koktejl, nebo čaj?

Rozhodně čaj! #TeaLife

Dříve jsem čaj tolik nepila, ale teď si bez něj nedokážu představit den! Kafe moc nepiju, spíš jenom občas v létě a to stejné platí pro koktejly...



9) Psaní, fotografování, nebo kreslení?

Všechny tři činnosti mám ráda. Ale přes léto jsem si naprosto stihla zamilovat focení, takže se rozhoduji pro něj. Sice fotím jen na mobil a fotky nikam nedávám, ale i tak to pro mě má cenu. Děsně ráda si totiž ty fotky pak prohlížím:D Nejčastěji fotím přírodu a pak taky své mazlíčky. Co vy a focení?



10) Parfém, šperky, nebo lístky do kina?

Šperky! Teď asi působím hrozně, ale mám ráda různé cetky:D Mám toho doma mraky. Takže kromě obří přeplněné šperkovnice, mám i různé mističky a krabičky s prstýnky, náramky, řetízky a naúšnicemi.

Samozřejmě je většina naprosto bezcenná a je proto na pováženou říkat tomu šperky, ale proč ne XD. Už se nemůžu dočkat, až si zase něco koupím!




A teď sčítání bodů! Paříž získala 2 body, což a vítězství určitě nestačí:D Oproti tomu Tokio získalo 4 body a stejně tak i Santoriny... Čekala jsem, že to bude jasné, ale bohužel.

Taky jsem těch testů sem plánovala dát více, ale zřejmě by se to už nevešlo. No nic, zřejmě budu muset udělat druhý díl:D

Komentáře

Clawdeen77VIP(ANIME!)

Butterfly340: Ne, tak jsem to nemyslela. smajl
Spíš že je ten test napsaný tak, že víš, pro to to je i bez ohledu na to, že je to seřazené tak, aby byl každý sloupec pro každou destinaci.

Clawdeen77To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.