Blog Butterfly340

Filmové novinky - 1. díl

Hello! Rozhodla jsem se psát o filmových novinkách. Každý měsíc vyjde nový článek s pár tipy na filmy do kina. Jelikož je to první díl a už je květen budou to filmy za měsíce: leden, únor, březen, duben i květen. Takže článek bude trošku delší. Některé z těch filmů ještě stále běží v kině, jiné už zase lze zhlédnou i na internetu, tak myslím, že to ani nevadí, aspoň budete mít inspiraci na co se podívat o víkendu:-)


A ještě poslední věc - všechny děje filmu jsou zkopírované z jedné stránky, jelikož jsem filmy zatím též neviděla a některé ani nebudu moci - když teprve půjdou do kin. Tak se nezlobte... Dále bych chtěla upozornit, že filmy můžou být natočené klidně i v roce 2016, avšak napíšu je zde, protože premiéru u nás mají později.



La La Land


Režie: Damien Chazelle


Herci: Ryan Gosling, Emma Stone, Amiée Conn, Terry Walters, Cinda Adams ...


Délka: 128 minut


Žánr: romantický muzikál


děj: Moderní pojetí klasického hollywoodského milostného románu umocněné skvělými písničkami doprovázenými velkolepými tanečními čísly líčí vášnivý milostný vztah od něžného vzrušení rozvíjející se lásky až po trpké zklamání z velkých ambicí.


Trailer k filmu zde!





Kruhy


Režie: F. Javier Gutiérrez


Herci: Vincent D'Onofrio, Laura Wiggins, Aimee Teegarden, Johnny Galecki, Lizzie Brocheré ...


Délka: 102 minut


Žánr:horor


Děj: „Žila kdysi dívka, jejíž jméno nahání hrůzu. Smrtí se mstí za život naplněný bolestí. Když uvidíte její příběh, zbývá vám přesně sedm dní…“ Slavný horor o znepokojivém videu, jehož diváci nevyhnutelně umírali přesně týden poté, co ho viděli, právě napsal další kapitolu. Děsivé je na ní především to, že se Samara, hlavní antihrdinka Kruhů, se svým filmem přesunula z videokazety do online éry, kde se šíří mnohem snáz.
Kruhy se odehrávají třináct let po událostech předchozího dílu. Příběh o vraždícím filmu je považován jen za hororovou historku, přesto studentku Julii zneklidní změna chování jejího přítele Holta, který prý toto video viděl. Přes jeho varování se na něj zvědavá dívka podívá. Nepochopitelný sestřih zdánlivě nesouvisejících scén korunuje telefonát, ve kterém jí neznámý hlas oznámí, že přesně za týden zemře. Protože ji v tu chvíli začnou různé děsivé události provázet doslova na každém kroku, nebere Julia varování rozhodně na lehkou váhu. Brzy jí také dojde, že jedinou naději na přežití jí může dát pochopení videa, kterým Samara, dívka ze studny, vyslala světu zašifrovaný vzkaz. Pátrání po Samařině děsivém osudu zavede Julii na cestu, kde je její život ve stejném ohrožení, jako kdyby na smrt odevzdaně čekala doma.


Trailer k filmu zde!





Logan: Wolverine


Režie: James Mangold


Herci: Hugh Jackman, Patrick Stewart, Dafne Keen Boyd, Holbrook Stephen Merchant ...


Délka: 137 minut


Žánr: akční, sci-fi


Děj: Wolverine se vrací. Jenže je na tom nyní trochu hůř. Jeho schopnost uzdravování pomalu vyprchává a elánem také zrovna nehýří. Navíc je na vše skoro sám. Z X-Menů přežívá ještě Charles Xavier známý také jako Profesor X, který je ale vážně nemocný, ztrácí paměť a trpí nebezpečnými záchvaty ohrožujícími jeho okolí. Společně se ukrývají v opuštěné továrně na americko-mexické hranici.

Jejich utajení ale skončí, když se objeví Laura, dívka, která má překvapivě stejné schopnosti jako Wolverine a v patách má navíc nelítostné pronásledovatele, kteří se jí snaží zmocnit. Ve chvíli, kdy Wolverine a Profesor X přijmou Lauru „do rodiny“, stávají se z nich štvanci, kterým jde po krku velmi brutální a vytrvalý nepřítel. Hrdinové na útěku mají k dispozici jen zbytky sil starých X-menů a Lauřiny schopnosti, které však ona sama těžko zvládá. A tak přichází čas, aby Wolverine v sobě našel zbývající vůli a sílu nejen k boji, ale i k tomu, aby Lauře předal své zkušenosti.


Trailer zde!






Power Rangers: Strážci vesmíru


Režie: Dean Israelite


Herci: Dacre Montgomery, Naomi Scott, RJ Cyler, Ludi Lin, Becky G. ...


Délka: 123 minut


Žánr: Sci-fi


Děj: Pět poněkud vzdorných teenagerů se nevysvětlitelnou náhodou či řízením osudu sešlo, aby se z nich stala nová generace v řadách bojovníků známých jako Strážci vesmíru.


Trailer zde!





Příšerky pod hladinou


Režie: Julio Soto Gurpide


Herci: Phil LaMarr, Jess Harnell, Jeff Bennett, Dave Fennoy, Bob Bergen ...


Délka: 92 minut


Žánr: animovaný


Děj: Animovaná komedie Příšerky z hlubin přinese podvodní zábavu na více, než jeden nádech. Zemi zaplavily nekonečné oceány, celé lidstvo se odstěhoval o dům dál a veškerý život na dokonale modré planetě obstarávají roztodivní tvorové z hlubin. V jedné podmořské kolonii žije chobotnička Deep, neurotická kreveta Alice a nemotorný mořský ďas Evo. Tři kamarádi znamená pochopitelně třikrát více průšvihů, a ten poslední, ten je opravdu kolosální. Jejich idylickému údolí najednou hrozí úplná zkáza, naprosto nepravděpodobná sestava proto musí rychle povýšit na hrdiny a najít záchranu. Cestou se k nim přidá muréna stejně hladová jako osamocená a dohromady objeví vodní svět, o kterém neměli ani ponětí. Čekají je rybí zombies, zpěvačka na Titanicu, rapující armáda krabů, zaplavená Broadway, jízda metrem, ďábelský tučňák a pravděpodobně nejhloupější delfín, co kdy na světě žil. Nakonec objeví nečekané tajemství a dostanou šanci obnovit zašlou slávu oceánů.







Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta


Režie: Joachim Rønning, Espen Sandberg


Herci: Johnny Depp, Geoffrey Rush, Keira Knightley, Kaya Scodelario, Orlando Bloom ...


Délka: 129 minut


Žánr: dobrodružná komedie


Děj: V novém filmu Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta se na filmová plátna v roli ikonického dobrodruha a antihrdiny Jacka Sparrowa vrací Johnny Depp. V dalším pokračování svých fantastických dobrodružství se kapitán Jack, ke kterému se štěstěna opět jednou nemilosrdně obrátila zády, ocitá tváří v tvář bandě smrtících pirátských duchů pod vedením strašlivého kapitána Salazara, kterým se podařilo uniknout z Ďáblova trojúhelníku a jejichž jedinou touhou je připravit o život každého piráta - a zejména Jacka. Jackovou jedinou nadějí na přežití je bájný Poseidonův trojzubec, ale pokud má mít šanci ho nalézt, musí přesvědčit ke spolupráci Carinu Smythovou, geniální a krásnou astronomku, a Henryho, tvrdohlavého mladého námořníka a člena královského námořnictva. Jedině s jejich pomocí má kapitán Jack, svírající v rukách pevně kormidelní kolo Umírajícího racka, své zoufale nicotné a zchátralé lodi, naději nejen zvrátit nepřízeň osudu, se kterou se poslední dobou potýkal, ale také zachránit si život ve střetu s nejmocnějším a nejděsivějším protivníkem, jakému byl kdy nucen čelit.


Trailer zde!





KONEC:-) Do komentářů můžete napsat, jestli už jste nějaký film z článku viděli, nebo na něj plánujete jít. Za sebe můžu říct, že plánuji jít do kina na nový díl Pirátů z Karibiku a už se moc těším =) I když ani ty Příšerky pod hladinou nebo Kruhy nevypadají špatně...:-)

Komentáře

Butterfly340VIP(Imagination☆)

Stella 147: Jsou to obrázky z oficiálních zdrojů, které slouží k jejich propagaci. Ten první se mi moc též nelíbí, ale ostatní jsou fajn... Mimochodem, to že se ti obrázky nelíbí neznamená, že jsou nekvalitnísmajl

Butterfly340To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.