Stránka nenalezena

Omlouváme se, ale požadovaná stránka se nenalézá na našem serveru.

58%
Hra - Prom Night Shopping Spree
Video se načítá

Tato slečna potřebuje společenské oblečení. Pomozte jí jednotlivé kousky vybrat a zkombinujte je tak, aby byl celkový dojem unikátní.

 
86%
Hra - Monkey GO Happy Sci-fi
Video se načítá

Užijte si nový díl opiček! Objevíte se v moderním světě daleko v budoucnosti, kde cestování vesmírem je běžná věc. Opět budete řešit několik úkolů a hádanek, abyste mohli postoupit dále. Stačí si pouze vybrat vaší oblíbenou opičku, dát jí čepici a můžete začít hrát.

 
90%
Hra - Puzzlez

Logická hra, ve které klikáte na pole se stejnými čísly a snažíte se dosáhnout co největšího čisla. Hru ovládáte myší.

 
59%
Hra - Teena's Family Hut
Video se načítá

Teene se podařil otevřít svůj vlastní podnik s chatkami, které pronajímá rodinám. Pomůžeš jí, aby podnik prosperoval? Tvým úkolem je obsluha rodin, kterým budeš nosit pití, dřevo a nakonec i uklízet a mnoho jiných věcí. Zvládneš obsloužit každého?

 
89%
Hra - Dream Careers for Princesses
Video se načítá

Princezny mají rády šaty, módu a oblékání. Každá princezna má různé možnosti, jak se krásně obléct. Která bude nakonec ta nejkrásnější? Záleží jen na vás. Užijte si hraní perfektní hry Dream Careers for Princesses!

 
90%
Hra - Puppy Rescue
Video se načítá

Pozor! Spousta pejsků je v ohrožení, protože zůstali zaseknutí na těžko přístupných místech. Ve hře Puppy Rescue dostaneš k dispozici vrtulník a tvým úkolem bude zachránit všechny pejsky, které uvidíš.

 
56%
Hra - Dress up Shop Summer collection
Video se načítá

Chtěli byste mít svůj vlastní podnik s oblečením? Tak to byste si měli vyzkoušet hru Dress up Shop Summer collection, kde si své schopnosti můžete otestovat. Vaším úkolem bude obsluha klientek. Prodejte jim šaty nebo boty, které si zákaznice vyžádá v bublině v dané barvě. Následně stačí sebrat peníze a můžeš se věnovat jiné. Zvládnete jejich obsloužit předtím, než tvám odejdou?

 
78%
Hra - Monkey GO Happy Valentines
Video se načítá

Opět si budeme moci zahrát super hru se smutnými opičkami, které je potřeba rozesmát. Tentokrát budete pomáhat zamilovaným párům v jejich lásce a přitom posbírat i všechny králíčky.

 
86%
Hra - Fireboy and Watergirl ep. 2
Video se načítá

Ohnivý hoch a vodní dívka se představují ve druhé epizodě hry Fireboy and Watergirl, která nese podtitul The Light Temple. Dostaneš před sebe celou řadu úrovní, ve kterých se pokusíš přijít na logické řešení problému. Dívenkou pohybuješ klávesami A, W a D, zatímco hoch se pohybuje směrovými šipkami.