Blog beze jména

Zvláštní individuum z naší třídy

Ahojky všichni čtenáři mého skromného blogu.

   Asi většina lidí má nebo alespoň měla spolužáka, kterého vůbec nemůže vystát. A ani já nejsem v tomto případě výjimkou. Mí spolužáci jsou v mnoha věcech výstřední, například jednou jen tak házeli nůžkami o zeď, čímž samozřejmě poničili jak zeď tak nůžky. Jeden z mích spolužáků je ale tak zvláštní, že to považují za divné i ostatní členi naší třídy a ne jenom já a pár dalších vcelku normálních.


   Tím že je zvláštní ovšem nemyslím vzhled nebo to že je v naší třídě teprve letos. Spíš tím mám na mysli chování. Neustále vykřikuje sprostá a neslušná slova a to i v hodině, je drzý na učitele absolutně nevtipným způsobem, několikrát jsme kvůli němu dostali za trest domácí úkol, je agresivní a mnoha lidem bezdůvodně nadává a pořád ruší. Vždy když něco řekne a to je bohužel dosti často, tak je to pitomé, úchylné a je tam pomalu více vulgárních slov než těch normálních a celé to završí tím, že se přihlouple zasměje. K tomu všemu je ještě celkem dost hloupý, když vezmu v potaz to, že už dvakrát propadl a i tak je podprůměrný nebo například se vyžaduje různých výjimek  jako například to, že si neudělá do literatury referát proto, že nečte knihy nebo to, že ve výtvarce nebude kreslit, protože se mu nechce. Ke vší smůle znovu propadnout už nemůže.


   To však není to nejhorší. Párkrát mě nenaštval pouhým pokřikováním vulgárních věcí. Jednou když končila hodina tělocviku, tak jsem se pomalu vracela do třídy. Avšak když přicházím ke dveřím vidím, že něco je jinak. Před dveřmi stál houf mích spolužáků, ale žádný z nich nevcházel dovnitř. Uslyšela jsem, že nemají klíče. Různě to mezi sebou řešili a naléhavě se navzájem ptali kdo měl klíče naposled. Samozřejmě tam byl i výše zmíněný spolužák, ke kterému se tento článek váže. Říkal, že on dal klíče někomu jinému, kterého tu s dovolením nebudu zmiňovat jménem. Ten někdo jiný byl ovšem kdesi pryč a tak se ostatní dohadovali kde jsou klíče teď. Ten spolužák co se chová jak blbeček mezitím na další členy naší třídy, kteří zrovna přišli agresivně pokřikoval zda nemají klíče. Já už začínala být nervozní, neboť přestávka už končila a já se musela stihnout naučit na test, který  následující hodinu měl být. Nicméně potom tam přišli nějací učitelé a ti to začali řešit. A kdo měl klíče? No kdo jiný než ten připitomělý spolužák. A tak jsem kvůli němu přišla o celou přestávku.


   Nedávno však tento slabomyslný spolužák překročil všechny meze. V poslední době si totiž osvojil zvyk vyhazovat všechny různé věci z okna, které jsme ani nesměli otevírat. To  už bylo opravdu špatně. Ne jenom, že tím vlastně vyhazoval odpadky na ulici, což by rozhodně neměl dělat, ale také tím mohl ohrozit zdravý lidí jsoucích zrovna kolem. Každopádně jednou se mu to nevyvedlo a hodil to na jakési zaparkované auto, čímž mu rozbil celé přední sklo. Brzy o tom věděla celá škola. Kvůli tomu nám pak na těch oknech ve třídě oddělali kliky a zakázali nám cokoliv dělat se žaluziemi bez dovolení učitele. Nyní jenom doufám, že kvůli tomuto toho mnou nenáviděného spolužáka přeřadí do jiné třídy nebo školy.

                                                          

 

Děkuji že jste byli tak trpělivý a vyslechli si mé stížnosti, na shledanou!

Komentáře

Daricz

Znám to, přesně to samý. Pořád ruší ale ostatním přikazuje, jak se mají chovat. Navíc je to brutální děvkař. Chytrosti taky moc nepobral. Hodil sliz na strop. Už je tam cca. rok flek.

DariczTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Natule VrtuleVIP(Potterheadi sem!)

Hezký článek tvůj blog je jeden z těch kvalitních. Jinak my máme ve třídě spolužáka a ten si "zasedl" na mého dalšího spolužáka. Proč zasedl? Protože na začátku školního roku po něm hodil nůžky a ten kluk měl pak na krku škrabanec. Nedávno mu zase (mimochodem na pátek 13) kopl do palce a zlomil mu ho.

Natule VrtuleTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.