Blog beze jména

Můj první článek

Zdravím všechny, kteří byli tak odvážní, že si tento rádoby článek rozklikli.

 Takže ahoj. Mé jméno je Martina a jak už možná víte na HPD mám přezdívku mpj. Kdyby vás zajímalo jak jsem k této přezdívce přišla, tak mé asi o 3 roky mladší já si vymýšlelo jak by se na téhle stránce mohlo jmenovat, neboť v reálu nemám a neměla jsem žádné přátele ani přezdívky a došlo k závěru, že si jako přezdívku dá počáteční písmena svého jména a jmen svých bratrů v takovém pořadí jak si těchto "lidí" váží. Takže to dopadlo jako Martina (já), Petr (můj o kousek mladší bratr) a Jirka (můj starší bratr).

 Každopádně to je nyní jedno. Důležité je to, že jsem si založila svůj vlastní blog. Nečekejte žádné zázraky, sem tam za nějakou dobu (obden? týden? měsíc?) budu psát nějaké články s různorodou tématikou (takže čekejte jednou nějaký zážitek, jindy báseň, potom zas třeba povídku). Své názory na článek mi prosím pište do komentáře, takže kdyby se vám něco nelíbilo nebo kdybyste uměli nějak poradit, napište ať se můžu zlepšit. Případně mi dávejte tipy na další články nebo jak to nazývat. Těším se na komentáře a nashledanou u dalšího článku odvážlivče, který jsi byl tak trpěliví, že jsi se přes moji snůšku blábolů dostal až na konec. Ahoj!


Komentáře

Naty a KájaVIP(Fazole)

V podstatě je to fajn článek, ale co se úpravy týče, tak mně naklánění, zvětšování (více, méně bezdůvodné) a tak celkově úprava písma nejede. To je ovšem názor jedince. Těším se dál. smajl

Naty a KájaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.