•California Crazy Blog•

Už delší dobu se mi líbíš aka Storytime

Ahoj

Vítám vás u dnešního článku, zase po moc dlouhé době.Ale tak myslím, že jsem za tu dobu zašila opravdu hodně věcí a tak nějak si i odpočinula.

A proto, že jsem zažila spoustu "zábavy" vám dneska chci povědět příběh o tom, jak si ze mě jeden týpeček dělal srandu, že se mu líbím.



V únoru asi 3., jak přidala na Instastory svojí fotku, kde na ruce mám číslo 269 /napsané liháčem/

Odepsal mi na to story kluk, co žije tady na maloměstě a píše holkám jak je moc miluje a tak a jak by s ním určitě nechodily atd. No a napsal i mně.

Začalo to tím, že na toto story odepsal jakože jestli mám tu "kérku" opravdovou.

A já jakože Ne, že ani nevím co se o mě stará.Potom jsem z něho dostala to, že se mu líbím.

No a začali jsme si tak nějak psát.Psal o tom jak je jiný vlastně než ostatní kluci tady z toho maloměsta a že se mu vážně moc líbím.

Samozřejmě, že jsem s mými kamarádkami byla domluvená, že si z něj uděláme srandu a že budu psát, že se mi líbí atd, aby si myslel, že jsem mu na ty kraviny skočila.Protože opravdu nechci být jen nějaká hračka na pár dní zábavy.

Pořád jsem mu psala jako jestli si ze mě nedělá jen srandu a on, že opravdu si ze mě srandu nedělá.

Postupem času jsem mu to i začala věřit a přemýšlela nad tím, jak by to asi vypadalo, kdybych s ním vážně byla. A docela dost jsem to i s holkama řešila.


Mezi námi "dětmi" z maloměsta se ví, že tenhle kluk má malé přirození a proto často uráží lidi, co mají  nějaké problémy doma, proto holky tahá za nos a dělá si z nich srandu.


Jednou takhle když jsme měli odpoledku, jsem přišla do 8. třídy a jeden jeho kámoš mi řekl, že chlapec tu naší konverzaci posílá  do skupin o třeba 40- ti lidech.

V té konverzaci jsem ho jakoby poučovala o tom jak by se měl chovat, protože chování kluků tady u nas není normální a dělat si z holky srandu, že jí milujete mi přijde fakt prasárna.


No a tak jsem domů šla s hodně naštvanou náladou, protože mě naštvalo nejen to, že tu konverzaci posílá všude možně, ale i to, že to jeho CHÁPU TO  nemyslel vážně a vůbec se nad tím vším nezamyslel, ale co bych vlastně chtěla.

Napsala jsem mu hned, že jsem si z něho taky dělala jen srandu a že by se měl chovat normálně.On, že prý je to okay, že to chápe a že přestane.

Další den, jsem zjistila, že to zase posílal do těch skupin.


K večeru na Instagram dal fotku a v popisku bylo něco s flexením.

Já už za ty 2 dny byla tak moc naštvaná, že jsem do komentářů napsala:

To není flex,spíš si myslím, že jsi p*ča,

jo já zapomněla, do té se ty nikdy nepodíváš.


Chlapec to brzy potom smazal a začal mi psát do directu, že jsem svině, že tam nemám vůbec co psát.

Tak jsem mu napsala, že jak on ke mně, tak já k němu.

Potom se to nějak vyřešilo a vyříkali jsme si to.



Každopádně než začnete psát, že jsem se zachovala jak nevím co,tak bych jen chtěla napsat, že ten kluk si zaslouží prostě přes hubu.Směje se holkám, co mají depky, dělá si z holek celkově srandu a mě naštvalo jeho chování.Možná jsem to do těch komentářů napsala, že jsem měla mlhu a nepřemýšlela jsem do dělám.

Ale rozhodně toho nelituju, štve mě jak se tyhle lidi chovají a myslí si, že jsou něco víc, než kdokoliv jiný, přitom jediné co umí je ubližovat ostatním.

Poprosila bych vás, abyste si na o udělali samostatný názor.


To by bylo všechno a já se s vámi loučím.

Komentáře

Clawdeen77VIP(ANIME!)

Kde sakra žiješ? smajl
Jako, kluk docela hnus byť mě překvapila informace o jeho ptákovi... že si dovoluje být na lidi takto hnusný a troufat si na holky, když se mu kvůli tomu smějí. Což mi taky nepřijde v pohodě, ale tak, podle popsaného chování si to zaslouží... A to má/měl dobré kamarády. smajl

Clawdeen77To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Lucy Lupinová(Bradavice)

No tak to je zaujímavé, odkiaľ vedia, akého ho má veľkého. xDDD

Ako možno je taký hnusný preto, lebo sa akoby chce "pomstiť" za to, že sa mu nejak smejú že má malé prirodzenie, ma tak napadlo.

A veď to tam aj tak píšeš, ja som slepá... xd

Lucy LupinováTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

dsg(NNK)

Kokoos ja tak nenávidím takých chalanov.. Určite ti nebudem hovoriť, že si urobila zle, lebo si urobila naopak dobre. Ja mám zase crusha, na ktorého som extra naštvaná, lebo jeden deň mi píše komplimenty a správa sa ku mne ako ku princeznej a druhý deň ako keby som bola vzduch.. Nenávidím to.

dsgTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.