•California Crazy Blog•

Na chviličku: informace

Ahoj,

Vítám tady všechny, dnes to bude výhradně článek o povídaní. Nejčastější článek za tu dobu co člověk nic nepíše je rozhodně informačka, nebo nějaký články na téma Na kafíčko s... a tak dále, vždyť to znáte.

Dnes bych vám chtěla povědět mnoho informací, Ať už jsou zajímavý nebo ne.

V první řadě si tu udělám reklamu na svůj Instagram, jelikož tam přidávám  snad 70% mého života.

Můj Instagram here

Takže pokud chcete, můžete mě tam začít sledovat. (Mám soukromí účet)


Přijímačky na střední školu

12. a 15. dubna jsem jela dělat přijímačky, jako každý deváťák, který se hlásil na střední školu. HAHA.

Učila jsem se více češtinu něž matematiku. Čeština podle mého názoru byla jednodušší. 3 dny před prvním termínem zkoušek jsem byla doma, učila jsem se poctivě od rána do večera. Hodně krát jsem to obrečela, protože jsem měla hrozného nerva u toho, že to prostě nezvládnu, a zrovna 10x se mi na učiliště vážně jít nechtělo. 

Hlásila jsem se na Jazykovou školu do Volyně, kde jsem si vybrala obor Veřejnosprávní činnost. Jakou druhou jsem měla Obchodní Akademii v Písku.

Na první termín přijímaček jsem jela do Volyně. A na druhý do Písku. V Písku na škole jsem dělala ještě o 2 dny déle přijímačky z angličtiny.


No a dny utekly a nejednou tu byl 30. duben 2019, kdy jsme už mohli vědět výsledky.

Zrovna jsem seděla ve škole a ze zadní lavice se ozvalo: ,,Vzali mě!" všichni hned blahopřáli.

Já měla telefon v lavici a úplně jsem si představovala, že ho vyndám z té lavice a bude tam zpráva od mamky, že mě vzali. Hned potom jsem vytáhla mobil, a mamka mi napsala a měla jsem od ní i nepřijatý hovor. VZALI MĚ DO VOLYNĚ!!!!! 

Takže já hned uplně zástava srdce, protože jsem věděl, že jsem ty přijímačky úplně nejvíc podělala jak nejvíc jsem mohla. A potom následně přišly slzy a mnoho gratulací od spolužáků. No a na Jazykovku mě nevzali, ale to už vem čert.



Wattpad

Jak jistě mnozí z vás vědí, píšu knihy na Wattpadu. 

Můj Wattpad

Momentálně píši příběh se jménem Why Can't I Be Happy.

Rozhodně si nemyslím, že mé příběhy jsou dokonalé, nejsou, ale snažím se, aby vypadaly co nejlépe. Hlavně tam zapisuju všechny mé myšlenky, představy, nebo nápady.



Konec školního roku

Omlouvám se, že docela přeskakuju. 

Každá 9. třída dělá na konec školního roku tablo, které by měla být vystavěno na náměstí již od dubna nebo května. 

My jsme tablo dodělali, nebo spíš já ho dodělala, před začátkem posledního týdne školy. 

Také nás čekala výroba třídního videa, které  si můžete najít na YouTube (pokud budete chtít, jsem schopná vám odkaz i poslat). 

Já a mé kamarádky jsme každý den říkaly, kolik dní zbývá do konce roku a byli jsme z toho nervozní, ale zároveň jsme se těšili.

Nadešel den D, všichni oblečení ve společenském, když jsem je viděla ve třídě, rozbrečela jsem se, nemohla jsem uvěřit, že lidi co znám 9. let, některé i 12 let, teď opustím.

Nakonec to bylo všechno v pořádku a den jsme si snad všichni užili, večer jsme potom měli rozlučku. 


Alšovy dny

Asi první týden v Červenci se zde na našem maloměstě konala každoroční akce s názvem Alšovy dny, které se zde tento rok slavily po 25.

Pátek nebyl nijak zajímavý, proseděla jsem ho na lavičce. Sobota byla zajímavější, s kamarádkama nás málem přejel řidič, který vezl Skupinu Perutě ( zpívá zde Milan Peroutka, myslím, že všichni známe)

Na jejich vystoupení jsme šly tancovat a Milan si popovídal s jedním mým praštěným spolužákem. 

Když se setmělo, tancovaly jsme s holkama na nějaké písničky a potom přišla tombola, kde jsme se taky dost zasmáli. 

Byly to užitý 2 dny. 


Máme kocoura

Ano, opravdu. Před začátkem  letních prázdnin jsme si jeli pro kocoura. Jmenuje se Milouš a je jsou mu zhruba 3-4 měsíce. Musím říct, že hrozně zlobí, ale je nejvíc roztomilej a kdyby se mu něco stalo, pravděpodobně bych to nepřežila. Ještě, říkáme mu Milouš.

Přidala bych vám sem jeho fotku, akorát mi to nějak nefunguje ohhh./videa a fotky přidávám na Instagram/



Jak to teď bude dál

Vím, že jsem mnohokrát říkala, že již končím a tak. Občas si na tuhle stránku vzpomenu, takže jen tak skončit nejde, pokud by měl někdo nápad na články, budu moc ráda když mi poradíte, nebo ať je to vaše přání, ráda o nějakém tématu něco napíši, pokud by vás něco zajímalo. 

Rozhodně ale musím říct, že to nebude všechno pravidelně, pracuji teď hlavně na Wattpadu a na mém novém příběhu. Také trávím čas s kamarády, však to znáte.

Doufám, že se vám to líbilo, i když to je taková rychlovka, aby všichni věděli, že tak nějak ještě žiju :D


Doufám, že si užíváte prázdniny a uvidíme se u dalšího článku.XX

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.