•California Crazy Blog•

•Věc, co nikdy nepochopím•

Ahoj

Vítám Vás u dnešního nového článku.V dnešním článku bych se s vámi chtěla podělit o věc, kterou momentálně "řeším".

Bude to čistě článek plný textu, takže Vám doporučuji pustit si nějaké písničky /pokud se tedy budete soustředit/




Ke konci 4 třídy k nám přišla jedna holka.Andrea ( btw. má 6 sourozenců).Hned první týden co přišla chodila o 2 roky starším klukem od nás ze školy.Začala se kamarádit s Romanou.Pořád u ní spala a trávily spolu všechen volný čas.

Momentálně jsem dokončily 8. třídu.Andrea 2 x chodila s Martinem od nás ze třídy, ale ani jednou jim to nevydrželo dlouho.Její straší sestra spala s Romany bratrem.Andrea u něho v bytě začala uklízet.

Ke konci školního roku se dost změnila.Ano, změna je život, ale ona se změnila úplně jiným směrem.Začala si o sobě myslet, že je ve 13 letech hrozně dospělá.Na školním výletě si s Martinem v chatce řekli, co k sobě cítí. / On jí celé 4 roky miluje/.Ona mu hned po výletě napsala, že to nic neznamenalo ať na to zapomene, že se jí nelíbí jeho chování./jako co si budeme povídat, on se vážně chová normálně/

Andrea se asi  5 měsíců do konce školy kamarádila s Luckou..Lucka na jedněch slavnostech seznámila s jedním klukem.Andrea se s Luckou vsadila o to. kdo se první z nich vyspí s klukem ( Andrea 13 let/momentálně tedy už 14, jelikož nedávno měla narozeniny/Lucka 14 let)

V sobotu, v den kdy byli hasiči se Andrea s Kačkou a Terkou domlouvaly, že pojedou na Párty do Kozárovic.

Andrea říkala, že hlavně jede balit kluky a že třeba si tam nějakého najde.Potom tam pomlouvala nějakou holku a mluvila o tom, jak s ní 3 kluci na jedněch slavnostech tancovali a jeden se s ní chtěl vyspat.

Cestou domů říkala, že si hlavně musejí vzít velký výstřich, aby takhle balily kluky.

Kačka nakonec nejela.Andrea se na té Párty líbala s několika klukama.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Popravdě by mě zajímalo, kam takovéto holky spěchají.Já mám popravdě úplně jiné myšlení.Vím, že na toto všechno mám ještě spoustu času a že není kam spěchat.Nejvíc trapné mi přijde to, že se s Luckou Andrea vsadila o to, kdo první z nich se vyspí s klukem.


Vadí mi na ní to, že i Romku potom hrozně zneužívala.Když měla jít ven s Martinem, tak u ní spala, ale jinak byla s tím Martinem venku.Vadí mi to, že Martina tahá jen za nos, že mu říká jak ho miluje, přitom to není pravda.Kdyby ho vážně měla ráda a líbil se jí, tak nenechá aby na ní ostatní kluci šahali nebo by se nelíbala s ostatníma klukama.


Rozhodně mi napište Váš názor do komentářů, já doufám , že jsem na nic důležitého nezapomněla.

 S láskou vokataVěrka♥

Komentáře

vokataVěrka(►Mysterious◄)

Fenomena1: Tak tomu věřím ..Teď si ještě představ to, že já ji znám osobne,dá se říct i dost dobře ..A opravdu mě vytáčí tím, na co si hraje a ještě s ní mám strávit úterý na kamaradovo oslavě a možná tam bude i přespávat /já tam spát budu/ ..Takže jsem se rozhodla jí jednoduše ignorovat a kdyz bude mít problem, tak jí to prostě řeknu .

vokataVěrkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

ela(Zvířata,Youtube,Seriály)

Jako fakt? Já znám taky jednu co se neustále snaží ale už je ploletá. A nepochopím to. Ona si prostě myslí,že ji bude chtít zpátky i přesto,že s ním jednou byla a on se s ní rozešel. Ale ona se furt snaží... Já osobně nemám na kluky myšlenky a to je mi skoro 19 (18,5).Nikdy když jsem si myslela,že se našel někdo kdo by o mě stál,tak to nikdy nevyšlo takže já na kluky myšlení fakt nemám.

elaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

vokataVěrka(►Mysterious◄)

ela: Souhlasím s tebou.Máš pravdu.Jako taky si rikam, že už bych někoho chtěla mít, ale na druhou stranu mi je 14 a život mám ještě před sebou .

Momentálně si život užívám plných idolů a vyhovuje mi to.smajl

vokataVěrkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

ela(Zvířata,Youtube,Seriály)

vokataVěrka: Popravdě si myslím,že se ta tvá kamarádka rozhoupá až tak za 5,10 možná 20 let.Příjde mi to brzo.Jo možná i odemně se asi očekává,že budu mít přítele ale prostě já mám ráda svobodu..Neříkám,že si občas nepředstavuju to,jaký by to bylo mít rodinu a manžela ale vím kde mám svoje meze a taky vím,že je času dost.

elaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Lucy Lupinová(Bradavice)

Why? Povedz mi jedno: Why?

Viem, asi nevieš, ale akože... ja mám v triede tri také divné spolužiačky, ale zatiaľ som ich nepočula žeby sa rozprávali o tom, ktorá sa s kým skôr vyspí... ale tie dve také hlavné akoby, no tie teda... asi bude riadne číslo, keďže sa jej všetci pýtajú na soc. sieťach, či už nemá chuť sa s niekým vyspať... pritom je taká chudučká a pidi...

Lucy LupinováTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

vokataVěrka(►Mysterious◄)

Lucy Lupinová: Já to říkám v poslední době pořád.Tenhle svět je hrozně zvláštní, už jenom v tom, že se chtějí takhle malé holky s někým již vyspat a vsadí se spolu, která první.Však se může až od 15 tak nechápu kam chtějí spěchat.

,,Na všechno je času dost."

vokataVěrkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

AkalikVIP(Girl´s Dream)

U nás máme podobnou.
Ale ta to dotáhla o dost dál a už měla pohlavní styk.
Ve 14 ( upřímně doufám, že žertuje, ale vypadá to, že ne).
Panebože PROČ. Není kam spěchat. Co mě na tom děsí nejvíc je, co z nich vyroste. Protože takovým lidem se najednou nerozsvítí.

AkalikTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

ela(Zvířata,Youtube,Seriály)

Akalik: Já jsem ráda,že mi 14 bylo v době kdy se to teprve začlo rozvíjet a nebylo to tak stupidně populární. Já jsem ve 14 letech lítala s bandou děcek po venku a nevymýšlela tyhlety ptákoviny. Vím,že mluvím jako kdyby mi bylo 50 ale prostě to tak je smajl.

elaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

vokataVěrka(►Mysterious◄)

Akalik: Ano, přesně tak.
Ne, není to žádný vtip..Její sestra nedávno porodila dítě, sice jí je 19, ale stejně..Btw.To dítě má s chlapem, co prodával nebo prodává drogy.

vokataVěrkaTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.