•California Crazy Blog•

•Photography Ideas //wb//•

Ahoj!

S láskou Vás všechny Vítám u dnešního článku.//Ano ,opět po dlouhé době//

Doufám,že si užíváte prázdniny.Ještě máme spousty před sebou ,že ?

Dnešní nový článek jsem nazvala Photography Ideas //wb-Welcome back//.

Jak jsem nedávno psala do síně slávy ,rozhodla jsem se svůj Instagram změnit.Chtěla bych mnoho lidí motivovat ,dát jim nějaký ten nápad ,pokud rozumíte.A to jsem se rozhodla udělat i tady,což se mi z půlky podařilo..

A teď na článek.



1/Ideas

Jako první jsem se rozhodla zmínit nějaké nápady na fotky.Na vyhledání obrázků můžete použít aplikace jako je Pinterest ,We heart it ,Tumblr ..Asi stačí Vám klidně i obyčejné Google fotky.

Jde o to najít jakoby nápad na fotku.

Napadlo mě sem dát i nějaké nápady.





2/Filters

Jako další bod jsou Filtery.Nebo-li filtery na fotkách.Já fotky upravuji už asi víc jak rok ve VSCO cam a úplně ho hrozně miluju.tady v tom si ale musíte dát pozor ,jelikož se většina filterů musí platit.Základních Filterů je asi okolo 15-ti - B1,B5,C1,F2,G3,M3,M5,P5,T1,X1,A4,A5,A6,HB1,HB2

Já osobně mám tu verzi co je zdarma.

Sice je jich jen 15,ale fotky s nimi upravíte hezky taky.Ještě taková připomínka.Pokud budete hledat nějaké Filters  ideas ..Vždy ten samý filtr nemusí pasovat na všechny fotky,nejdříve si to zkuste u všech ,jestli budou barevně stejné.To už se potom i dostáváme na stejnou barevnost fotek na Instagramu.

Jako další na úpravu fotek můžete používat i AfterLights.S tím já nemám zkušenosti ,takže vám k tomu nic moc neřeknu.


-upozorňuji ,že všechny filtery ,které tu jsou jsou na VSCO cam


3/Světlo

Samozřejmě ,že při focení záleží i na světle.Nejlepší světlo je ze slunce/přírodní.Fotkám dodá mnohem lepší "barvu".samozřejmě,že pokud je tma ,použijte spíše blesk ,aby věc ,kterou fotíte vůbec byla vidět.Na internetu najdete i spoustu takových světýlek na Selfies.


-nebojte na internetu je jich opravdu hodně na výběr



4/Obsah

Teď se spíš dostávám do Obsahu Instagramu.Vlastně obsah příspěvků na vašem profilu.Je dobré fotky střídat.Jednou selfie,potom fotka třeba vašeho obědu,potom třeba Outfit.



5/Zaostření a kvalita

Samozřejmě ,že musíte brát ohled i na kvalitu fotek.Nějakou nezaostřenou ,rozmáznutou se špatnou kvalitou fotku ,moc lidí nepřitáhne.Pokud se nejedná o fotky takovétoho tipu //fotky dole//Fotka by měla být dobře zaostřená s dobrou kvalitou.Vůbec Vás nemusí trápit to,že máte špatný telefon s blbou kvalitou.Určitě doma vlastníte nějaký Foťák .nebo si a narozeniny přejte nový telefon.

/btw .nevím proč se mezi tím udělaly takové rozestupy,u ostatních to tak nemám/



6/

6.Bod jsem nevěděla jak pojmenovat ,ale je to čas.Čas a rozestup mezi přidáváním fotek.Já osobně doporučuji každý den přidávat 1-2  fotky.Já mám firemní účet na ,kterém vidím v kolik hodin jsou lidé,co mě sledují nejvíce aktivní a to na každý den.Je to výhoda,jelikož víme,kdy máte přidávat fotky ,aby je všichni vaše sledující viděli /a docela takový tahák na lajky/



Takže toto by bylo k dnešnímu novému článku všechno.Já doufám,že se Vám líbil po tak dlouhé době a uvidíme se příště.




Komentáře

terri007(NIALLERKY:-))

Článek se mi moc líbil i když se nehodí úplně všem,je ale vidět,že jsi na něm hodně dělala,zaslouží si plussmajlBtw Mám takový lifehack do VSCOsmajl
Když nechceš kvůli úplné verzi utrácet 600 Kč na rok,stačí když klikneš na to VSCO X,co se nachází za základními filtry,vybereš si jeden,fotku si upravíš(kontrast,zrnění atd.) tak stačí si už upravenou fotku vyscreenovat a v úložišti si jí jenom oříznoutsmajlCena-0 Kčsmajl

terri007To se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Belania333(Píšeme povídky a příběhy)

Fajn článek, ale nechápu ten anglický název, když píšeš česky na českou stránku. A když už to tam být musí, tak všechno, né dva podnadpisky anglicky a zbytek česky.
Jinak nefotím, takže nevím, jak moc to může/nemůže někomu pomoct.

Belania333To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Clawdeen77VIP(ANIME!)

Škoda, že je to tak zaměřené na instagram... Ten tak nesnáším...
Jinak fotím spíš věci okolo sebe, než sebe, ale takovou tu potřebu fotit jídlo/oblečení nějak postrádám.

Clawdeen77To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

vokataVěrka(►Mysterious◄)

Clawdeen77: Aha, to je hodně.Znám to, taky mám na flešce fotky z mobilu a vůbec na ně nekoukám ..Spíš to není vůbec nic podstatného.V nejbližší době, článek na toto udělám a přidám i jednu / možná i víc aplikaci / pro fotky k tomuto tématu .

vokataVěrkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Clawdeen77VIP(ANIME!)

vokataVěrka: To by mohlo být opravdu zajímavé smajl
Já jsem si právě třídila fotky z mobilu (asi 1500 jsem zvládla) a tak trošku jsem si říkala, že je škoda, že je hodím na flashku a v podstatě je ani pomalu neuvidím...

Clawdeen77To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.