• Tajná mise •

•Pár knížek - doporučení•

►Tajné ahoj◄


Dnes jsem si pro vás připravila pouze seznam "pár" (Ano, jen pár :DDDD Asi sto milion:DD) knížek, které jsem četla. O čem jsou napíšu jen krátce, ale pokud byste to chtěli vědět víc, ráda vám to napíšu třeba do zpráv nebo do komentářů popř. na to můžu udělat příště taky článek :).


Nejoblíbenější knížka v 5. třídě

O čarodějce, která zaspala století.

Čarodějka Violeta se probudí po pár stovek let ve své jeskyni. Knížka je o tom, jak se Violeta pomalu srovnává a zvyká si na zdejší život plný moderních věcí.


Nejoblíbenější knížka v 6. třídě

Série Počertěná

(Já přečetla první 3 díly a ten 4. jsem nedočetla)

Hlavní hrdinka Angel ke svým narozeninám zjišťuje, že její otec žije. Není to ale normální člověk, je to přímo lucifer. Nejen s ním do jejího života přichází ale i nová trable - magické schopnosti. Musí se je naučit ovládat. Co když do toho ale vkročí láska? Pomůžou ji kouzla k získání toho co chce?

   


Nejoblíbenější knížka v 7. třídě

Bláznivá teta a já

Po pravdě tuto knížku jsem přečetla tak rychle, že už ani nevím moc o čem byla, ale v tu dobu se vyšplhala na žebříček mých oblíbených. 


Co dál jsem četla v 8. a 9. třídě.

Teď aktuálně moje nejoblíbenější:

Série Drahokamy

Knížky jsou sice pěkně tlusté, ale když se začtete (jako já) máte to do týdne přečtené :D.

Gwendolyn zjišťuje, že ona je ta "vyvolená". Přijde na to když nečekaně skočí časem. Její rodina to má v krvi a tak už znají způsob, jak skoky v čase ovládnout. Stačí použít chronograf. Je to vlastně o cestování v čase a hlavně o lásce a dalších věcí.... No já nevím jak dál :D Ono to bylo tak dobrý že to ani nejde popsat :DD



Thrillery

Obě knížky jsou dost napínavé. Už z názvu thriller vyplývá, že tam bude nejen láska a dobrodružství, ale i smrt, záhada a napadení.

 


Dějepisné ale přitom dobrodružné píše Veronika Válková

(toto jsou jen ukázky, je jich i víc - také jsem četla)

Bára pomocí kouzelného atlasu cestuje do minulosti. Vždy si musí zvyknout na aktuální dobu.

  


Jen pro holky

První knížka je o dívce která byla znásilněna a znovu se musí dát do kupy.

Druhá o tom, že si navzájem přebírají kluky nebo tak něco :DD Hodně romantiky

Třetí je taky krásná. Dívce se splní sen a odjíždí do Ruska, jenže tam zjistí svou rodovou historii.

  


Spíš klučičí, prostě hodně napínavé a nadpřirozené.

Četla jsem to asi před 3 měsíci a už si moc nepamatuju o čem to bylo :D Ale vím, že byla "temná strana" světa, kam se dalo dostat přechodem a jistý hlavní hrdina byl napůl z té "tmavé" a napůl ze "světlé" strany. Vydal se na temnou kde vládla smrt, chaos, nenávist... Atd. Zjišťoval tam věci o své matce a.. (no víc najdete na internetu) :DD

 

Právě jsem dočetla Krkavčí bránu a teď čtu Zlověstnou hvězdu. Je to další dost tlustá knížka, ale taky stojí za to :D. Hodně napětí. Odehrává se v aktuální době.

 


Všechny knížky co jsou tu, jsem četla a můžu vám doporučit. Jelikož čtu opravdu hodně, nejsou tu všechny. Chtěla jsem to udělat i na věkové kategorie. Tak snad se povedlo :) Třeba je tu i vaše oblíbená knížka. 


Tak se mějte :D 

Komentáře

delaja

Tenhle článek se mi zrovna hodí. Nebaví mě knížky co mám doma a mamka neví co mi má koupit, takže mi to dost pomohlo.... a jinak super článek smajl

delajaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.