Stránka nenalezena

Omlouváme se, ale požadovaná stránka se nenalézá na našem serveru.

90%
Hra - Scythe Death Blow

Zabijte všechny zombie pochodující v každé z mnoha úrovní. Hru ovládáte myší.

 
90%
Hra - Lost Pyramid
Video se načítá

Dnes ti přinášíme hru pro dva, kterou si můžeš zahrát se spolužačkou nebo kamarádkou. Ve hře Lost Pyramid budete mít za úkol vyřešit tajemství ztracené pyramidy a u toho se utkat s protivníky, kteří vám chtějí ve vyřešení zabránit.

 
90%
Hra - Monkey Go Happy Stage 225
Video se načítá

S další středou přichází další skvělý díl logické adventury Monkey Go Happy. Tentokrát se vydáš do cirkusu, kde budeš muiset řeši různé logické úkoly a hádanky. Také budeš muset pomoct slonovi a medvědovi a na závěr budeš muset najít všech 10 opiček.

 
86%
Hra - Wonder Rocket 2 Halloween
Video se načítá

Zkuste si vyletět až hluboko do vesmíru. Cílem je sbírat sladkosti a palivo, které vám pomůže se dostat co nejdále. Za každý let si také vyděláte peníze, které můžete investovat do vylepšení rakety. Zvládnete se dostat co nejdále to jen půjde?

 
75%
Hra - Ever After High Ashlynn Ella
Video se načítá

Vyberte Ashlynn z Ever After High krásné šaty, doplňky a pěkný make-up. Nejdříve jí však vyčistěte tvář, aby byla dokonalá.

 
85%
Hra - My Dream Hospital
Video se načítá

Ve hře My Dream Hospital budeš v roli doktora ošetřovat různé pacienty, kteří se k tobě dostanou. Budeš řešit různé nemoci, potlučeniny a zlomené končetiny. Bude od tebe odcházet každý pacient spokojený?

 
82%
Hra - Trollface Quest 4
Video se načítá

V další části se budete nacházet na olympijských hrách, které mohou nabrat pěkný spád. Vaším úkolem, jak již obvykle je vytvořit nečekají reakci, která vás posune dál. Dokážete hru dohrát do konce?

 
86%
Hra - Instant Noodles
Video se načítá

Rubyin tatínek odjel z města kvůli práci. Ruby se proto bude muset postarat o jejich Nudlovou restauraci. Pomozte Ruby, aby nezklamala tatínka. Budete podávat různá jídla - od obyčejných nudlí až po složité pokrmy. Po dokončení každé úrovně se vám odemknou různé předměty, které se vám budou hodit. Podávejte zákazníkům včas správná jídla, aby byli spokojení.

 
78%
Hra - Downhill Bowling
Video se načítá

V této hře budete zdolávat valící se bowlingovou kouli. Sbírejte po cestě mince a bomby, srážejte nebo odpalujte kuželky, abyste dostali co nejvíce bodů.