Tvé oblíbené hry
50%
Hra - Barbie Puzzle
Video se načítá

Skládanky s panenkou Barbie jsou velmi oblíbené. Taková puzzle hra ti rozvine logické myšlení a trochu potrápí tvůj mozek. Zkus si tedy složit obrázek Barbie.

 
65%
Hra - Barbie Puzzle 3
Video se načítá

V této on-line hře pro dívky je tvým úkolem postavit puzzle této nádherné barbie. Pokládej puzzličky na podklad co nejpřesněji a zároveň nejrychleji. Každá špatně postavená puzzle se ti vrátí do krabice. Hlídej si čas a užij si tuto skvělou zábavu.

 
57%
Hra - Barbie na podzim
Video se načítá

Nejčastěji v on-line oblíkačce pro dívky nalezneš modýlky na léto. Tato hra je vyjímečná tím, že se jedná o podzimní modu. V pozadí padá listí. Přizpůsob její top letošní módě. Užiješ si skvělou zábavu.

 
66%
Hra - Barbie Mimi Puzzle
Video se načítá

Máš ráda puzzle, neboli skládanky? Tato Barbie hra je taková jednoduchá skládanka. Slož obrázek dvou panenek Barbie. Jde to? .)

 
49%
Hra - Barbie oblíkačka 4
Video se načítá

Panenka Jouju je velice podobná panence Barbie. Úkolem tvým, v průběhu této on-line hry pro dívky je, obléci ji na focení ve stylu vzpomínek na dřívejší léta. Určitě to není těžký úkol. Tak se do něj pust a užij si svou práci.

 
84%
Hra - Goodgame Empire
Video se načítá

Ve hře Goodgame Empire si musíš nejprve vytvořit svůj herní účet. Úvodní věci jsou kompletně v českém jazyce, takže by neměl být s ničím problém. V této hře se přeneseš do středověku, kde dostaneš na starost malý hrad a několik poddaných. Dokážeš si v nezvyklé roli poradit a dovedeš svůj lid k úspěchu?

 
73%
Hra - Vymaluj panenku
Video se načítá

Jednoduchá omalovánka s jasným zadáním - vymaluj tuto roztomilou panenku hezkými barvičkami. Dej se do práce a užij si super zábavu.

 
66%
Hra - Jerry Way
Video se načítá

Ve hře Jerry Way musíte pomoci Jerrymu s překonáním velkých skoků. Hlavním cílem je sbírání ovoce, které všude kolem.

 
72%
Hra - Hidden Guitar Search
Video se načítá

Cílem hry Hidden Guitar Search je najít shody, které se vyskytují na obrázcích. Na první pohled byste řekli, že obrázky jsou jiné, ale vězte, že jsou místa, které jsou stejná.

 
60%
Hra - Elsa Real Makeover
Video se načítá

Dokonalou péči o pleť potřebuje hvězda animovaného filmu Elsa. Dokážete jí pomoci ve hře Elsa Real Makeover? Nejprve jí naneste několik vrstev pleťového krému a poté musíte protrhat také obočí a opravit pleť.

 
Další hry